Főoldal > EGÉSZSÉG > Szex-wellness kalauz

Szex-wellness kalauz

párkapcsolatszerelemszexszexualitás
0

Írta: and

Az érzéki örömszerzés speciális módja a szex-wellness, amely számotokra is könnyedén elérhető, hiszen csak a hátteret kell megteremteni. Persze nem árt egy-két masszázstechnika elsajátítása ahhoz, hogy ne csak szerető, de értő kezekkel érintsétek a másik szerelemre éhes testét. A szex-wellnessben ráadásul éppen az a nagyszerű, hogy kedvesetek igényeire, vágyaira hangolva tudjátok megírni a forgatókönyvet. 1. […]

Az érzéki örömszerzés speciális módja a szex-wellness, amely számotokra is könnyedén elérhető, hiszen csak a hátteret kell megteremteni. Persze nem árt egy-két masszázstechnika elsajátítása ahhoz, hogy ne csak szerető, de értő kezekkel érintsétek a másik szerelemre éhes testét. A szex-wellnessben ráadásul éppen az a nagyszerű, hogy kedvesetek igényeire, vágyaira hangolva tudjátok megírni a forgatókönyvet.

1. A wellness nem képzelhető el víz nélkül, így a szex-wellness során a fürdőszobának kiemelkedő szerepe lesz. Először is varázsolj finom meleget a fürdőbe, akár tíz fokkal is lehet magasabb a hőmérséklet, mint amit megszoktatok (igen, akár 30 fokig is elmehetsz). Ne feledd, a fürdőben még nem a vágykeltés, hanem a nyugalom megteremtése, a görcsök oldása a cél. Az se baj, ha ettől elálmosodtok, és a szárítkozás után szunyáltok egy félórát… Semmit nem veszítetek vele, hiszen az alvás feltölt majd benneteket energiával. Ha azonban otthonosan mozogtok az agykontroll területén, időt spórolhattok, ha egymáshoz simulva vagy egymás mellett relaxáltok néhány percet. Az alfa állapotból való visszaérkezés után azonban a másik forró, mezítelen teste arra vár, hogy örömet szerezzetek neki….

0023313_1.jpg ()

2. A wellness második legmeghatározóbb eleme a masszázs (mi más?), vagyis a másik tetőtől talpig való végigsimogatása. E köré kell, hogy épüljön minden más elem, hiszen a cél a gyönyör elérése – még akkor is, ha nem feltétlenül törtök kitartóan a klasszikus értelemben vett orgazmus irányába. Nem kötelező ugyanis a szex-wellnessnek aktusba torkollnia, de ha úgy esik, és kedvetekre való a dolog, persze ne tartsátok vissza magatokat. Néhány trükkel segítünk, hogyan egyensúlyozzatok hosszasan az erotikus érintés és a mindent bele szex között.

3. A masszázst mindig kedvesed hátán kezdd. A váll, a lapocka izmainak ellazítása, a gerincoszlop melletti izmok görcseinek enyhítése elősegíti a pozitív energiák áramlását. Ha ezt teszed, a lazulást segíted elő, és párod nagyon jól fogja magát érezni a bőrében… Ezt követően ülj rá hason fekvő párod combjára lovagló ülésben, és úgy közelítsd meg a nyakszirtjét, hogy közben a melleid súrolják a hátát. Kicsit el-elmozdulva ringatózz a testén előre-hátra, vagy akár oldalirányba. Fokozhatod a hatást, ha előrehajolva a nyakszirtjét finoman a fogaid közé is veszed.

4. Ugyanebben a pózban (ne engedd, hogy pozíciót váltson, a masszőrnél sem tekereghet kedvére!) nyisd szét kedvesed lábait, és térdelj közéjük. Először csak és kizárólag az izmaira koncentrálj. A comb- és lábizmok kifejezetten nagy erőfeszítésnek vannak kitéve, azok fellazítása igazán jó érzés. Ha nemcsak a lábizmok keménységét, feszességét enyhíted, de a mozdulataidat a bőr alatt elhelyezkedő finom idegvégződésekre fókuszálod (azaz mozdulataid egészen finomak), úgy rendkívüli erotikus feszültséget idézhetsz elő.

A témáról bővebben a Maxima magazin 1. számában olvashatsz!

Olajok bűvöletében
A bőr olajozása masszázs közben gyengéd és folyamatos simogatásra ad lehetőséget, így egy alapmasszázsolaj használata elengedhetetlen – főleg ha netalán párod szőrzete is akadályozza a mozdulatokat. Az olajat azonban soha ne csorgasd közvetlenül a bőrre, mert hűvös érzést kelt, inkább két tenyered közt melegítsd fel, mielőtt simogatni kezdenél vele. A szex-wellness megengedi, hogy olyan aromákat is bevessetek, amelyek nem kifejezetten az ellazulást segítik elő. Sőt a serkentés is cél lehet, így az erre specializálódott boltokban szerezd be a következő alapanyagokat: ylang-ylang olajat, rózsaolajat, jázmint (ezekből pár csepp is elegendő a bázisolajhoz keverve). Ha az élénkítés a cél, akkor boróka-, narancs- és bazsalikomolajat használjatok.
Tipp: Nagyon fontos, hogy ezek az olajkeverékek csak külsőleg használhatók, és ez alatt
nemcsak azt értjük, hogy tilos őket lenyelni, hanem azt is, amikor az olajjal párod legnemesebb szervét masszírozod. Ha ezt követően fordul a kocka, és te kerülsz kedvesed „kezei közé“, használjatok óvszert, vagy ejtsetek meg egy közös zuhanyozást, hogy az illóolaj elillanjon. Nagyon kellemetlen lehet ugyanis, ha az olaj a hüvelyen belül kezd dolgozni…


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X