Főoldal > EGÉSZSÉG > Találd meg a stílusod! – Útmutató legging viseléséhez

Találd meg a stílusod! – Útmutató legging viseléséhez

divatharisnyaleggingruhatrend
0

Írta:

Ha nem tudod, mivel dobhatnád fel a ruhatáradat, szerezz be néhány legginget – vásárláskor azonban érdemes odafigyelned a színre, a hosszra, az anyagra és a mintára is! Lássuk, miben lehetsz igazán trendi idén is! Újra hódítanak a 80-as évek színei! Bár kétségkívül fekete leggingekből van a legnagyobb választék az üzletekben, érdemes beszerezned néhány színes, mintás […]

Ha nem tudod, mivel dobhatnád fel a ruhatáradat, szerezz be néhány legginget – vásárláskor azonban érdemes odafigyelned a színre, a hosszra, az anyagra és a mintára is! Lássuk, miben lehetsz igazán trendi idén is!

Újra hódítanak a 80-as évek színei!

Bár kétségkívül fekete leggingekből van a legnagyobb választék az üzletekben, érdemes beszerezned néhány színes, mintás darabot is – sőt, ha igazán trendi szeretnél lenni, akkor idén a neonszíneket sem mellőzöd! Visszatért ugyanis a nyolcvanas évek divatja: hódítanak a fémesen csillogó anyagok, a tyúklábmintás és az állatmintás nadrágok, és persze a ciklámen, a rózsaszín és a királykék is! Ha igazi divatguru vagy, szerezz be néhány metálos-színes legginget – bár ezek viszonylag kevés ruhadarabbal kombinálhatóak, egy elegáns, de egyszerű tunikával tökéletes párost alkotnak!
Tipp: ha már unod a fekete legginget, de túl feltűnőnek tartod a metálos, erős színeket, vásárolj egy fehér cicanadrágot! Egy hosszú pulóverrel akár a munkahelyeden is viselheted – ám ha túl vastagak a lábaid, vagy van némi felesleg a hátsódon és a csípődön, inkább maradj a fekete változatnál, a világos színek ugyanis optikailag vastagítanak!

0023380_1.jpg ()

Bátraknak: bőrhatású legging!

Ha szereted a kihívó és trendi ruhadarabokat, mindenképpen szerezz be egy bőrhatású, latex legginget! Ez a fényes anyagból készült ruhadarab már két évvel ezelőtt feltűnt a kifutókon, és azóta világszerte hódít! Tökéletes viselet a hétköznap esti programhoz vagy a szombati buliba, ám mivel ez a fajta legging nagyon feltűnő, elsősorban egyszerű, visszafogott felsőkkel párosítsd!
Tipp: sajnos a bőrhatású legging leginkább azoknak áll jól, akiknek tökéletes az alakja – ám ha csak a csípődön és a hátsódon van egy kis felesleg, nem kell lemondanod ennek a trendi ruhadarabnak a viseléséről, egy combközépig-térdig érő pulóverrel eltakarhatod a problémás területeket! Ha azonban a lábszáradat és a combodat is vastagnak tartod, ne vásárolj magadnak bőrhatású legginget, a fényes anyag ugyanis optikailag még inkább vastagítja a lábadat!

Találd meg a tökéletes hosszúságot!

Ne csak szín és anyag alapján válassz legginget, figyelj oda a hosszra is – sajnos az egészen bokáig érő cicanadrágok csak azoknak áll jól, akiknek tökéletes az alakjuk, ugyanis ez a fazon minden apró hibát kihangsúlyoz! Ha picit vastagabb a lábad, inkább lábszárközépig érő legginget viselj: lehetőleg feketét vagy bármilyen sötét színűt!
Tipp: bár a leggingekhez legjobban a lapos talpú balerinacipők illenek, az egészen bokáig érő fazonhoz tökéletes választás a magas sarkú cipő is – már csak azért is, mert a magasított lábbelik optikailag nyújtják a lábaidat.

Viselj hozzá hosszú pulóvert!

Bár a legging a tél és a tavasz egyik slágerdarabja, nem mindegy, hogy mivel párosítod! Alapszabály, hogy ha legginget viselsz, legalább combközépig érő pulóvert vagy tunikát kell felvenned – még akkor is, ha egy deka felesleg sincs rajtad! Mintás vagy egyszínű ruhával, valamint mini- és térdig érő szoknyával is jól fest!
Tipp: ha szereted a rövidnadrágokat, télen és tavasszal akár legginggel is viselheted – válassz olyan darabot, amely színében és anyagában is passzol a nadrágodhoz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X