Főoldal > EGÉSZSÉG > A hosszú házasság titka: a két tévé

A hosszú házasság titka: a két tévé

házasságpárkapcsolatszerelem
0

Írta:

A 98 éves, liverpooli illetőségű Bill Turpin és neje, a 97 éves Peggy 77 éve él boldog házasságban; ezzel ők tartják a jelenlegi brit házassági időrekordot. Két gyermekük van, a 76 éves William és a 73 esztendős Geraldine. A News of the World – a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap – Valentin-napi különriportjában Peggy elmeséli: ő […]

A 98 éves, liverpooli illetőségű Bill Turpin és neje, a 97 éves Peggy 77 éve él boldog házasságban; ezzel ők tartják a jelenlegi brit házassági időrekordot. Két gyermekük van, a 76 éves William és a 73 esztendős Geraldine.

A News of the World – a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap – Valentin-napi különriportjában Peggy elmeséli: ő szívesen néz teniszt vagy egy jó kis kosztümös drámát, a focit – Bill kedvencét – azonban ki nem állhatja.
 
Így amikor Bill leül megnézni kedvenc csapata, az Everton soros meccsét, Peggy elvonul, és nézi a maga műsorait. Így nincs a harc a távirányítóért és “egy csomó vita elkerülhető” – vallja  a jó egészségnek örvendő agg hölgy.

A két külön tévé ötletével a hat unoka egyike állt elő, de a jelek szerint a kezdeményezés teljes siker. Peggy közölte: a Valentin-nap különösebben nem érdekli őket, de annak örülnének, ha együtt tölthetnék 80. házassági évfordulójukat is.

Forrás: MTI


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X