Főoldal > EGÉSZSÉG > Eláruljuk, melyik szín lesz trendi a nyáron!

Eláruljuk, melyik szín lesz trendi a nyáron!

divatkékruhaszíntrend
0

Írta:

Úgy tűnik, hogy az idén sok divatház szakít a feketével és helyette a kék szín és annak lehetséges árnyalatai lesznek a menők – legalábbis az olyan nagy divatformáló cégeknél, mint az Armani, Dolce & Gabbana vagy a Marc Jacobs. A kéknek megszámlálhatatlan árnyalata igazodik az idei trendhez, az elegáns, a világos, a hidegebb tónusok mind-mind teret fognak hódítani a […]

Úgy tűnik, hogy az idén sok divatház szakít a feketével és helyette a kék szín és annak lehetséges árnyalatai lesznek a menők – legalábbis az olyan nagy divatformáló cégeknél, mint az Armani, Dolce & Gabbana vagy a Marc Jacobs.

A kéknek megszámlálhatatlan árnyalata igazodik az idei trendhez, az elegáns, a világos, a hidegebb tónusok mind-mind teret fognak hódítani a ruhákban, kiegészítőkben. Így a fiatalok nagy kedvence a kék farmer és a koptatott farmer újra nagy sláger lesz az idén.

Mit jelent a kék szín?

A kék az ég és a víz (tenger óceán) színe. Biztonságot, állandóságot és stabilitást  jelent. A kék szín veselője bölcsességet, intelligenciát sugall.

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X