Főoldal > EGÉSZSÉG > Leeszik magukról a kilókat?

Leeszik magukról a kilókat?

akiknek részvételével február elsején elindult a Zsírégető klub. A fehér tunikába öltözött klubtagok a Gastroyal Zsírégető Klub szerintaz elkövHitetlenkedésóvatos optimizmusremény – sokféle érzelem látszott azoknak a fogyni vágyónak az arcán
0

Írta:

A Gastroyal Zsírégető Klubbot már többször beharangoztuk itt, a Nők Lapjában. A Gastroyal Zsírégető Klub február elseje óta immár mindenki számára elérhető a www.zsiregetoklub.hu weboldalon, ahol bárki kipróbálhatja az állítólag forradalmian új, hatékony és kényelmes ABC fogyókúrarendszert.  Az új módszer mögött felkészült szakmai stáb áll, aki évek alatt dolgozták ki a rendszerüket Wollák Zsuzsanna dietetikus vezetésével. […]

0023887_2.jpg ()

A Gastroyal Zsírégető Klubbot már többször beharangoztuk itt, a Nők Lapjában. A Gastroyal Zsírégető Klub február elseje óta immár mindenki számára elérhető a www.zsiregetoklub.hu weboldalon, ahol bárki kipróbálhatja az állítólag forradalmian új, hatékony és kényelmes ABC fogyókúrarendszert. 

Az új módszer mögött felkészült szakmai stáb áll, aki évek alatt dolgozták ki a rendszerüket Wollák Zsuzsanna dietetikus vezetésével. A Nők Lapja segítségével életre hívott Gastroyal Zsírégető Klub annyira bízik a fogyókúra sikerében, hogy vállalja:  300 szerencsés kiválasztottat – a 16 000 jelentkezőből – saját költségén kezdi el lefogyasztani, ha cserébe elfogadják, hogy súlycsökkenésüket nyomon követi a média. A kiválasztottak első csoportja január végén állt először mérlegre, hogy az újságírók is lássák, honnan indul a közös zsírégetés.

0023887_1.jpg ()

Az új típusú fogyókúra egyébként három szakaszból áll. Az első hetekben a fogyni vágyó egy lúgosító étrendet fogyaszt, ami méregteleníti a szervezetét, és felkészíti a fogyókúrára. Már ekkor is lehet számítani súlycsökkenésre. A második szakaszban történik a tényleges zsírégetés. A Gastroyal Zsírégető Klub célja az volt, hogy a fogyókúrázók ne szenvedésként éljék meg a folyamatot, ezért kifejlesztettek egy különleges, erősen szénhidrátcsökkentett (ún. „zsírégető”) lisztet.

0023887_3.jpg ()

A különleges lisztnek köszönhetően olyan ételeket és ízeket is tudnak kínálni, amelyet eddig a legtöbb fogyókúra tiltott (A sajtótájékoztatón volt alkalmunk kipróbálni a pizzájukat, ami valóban nagyon ízletes – a szerző). Az ABC rendszer végső szakasza az úgynevezett súlytartó szakasz, ami a jojó effektust hivatott megakadályozni.

Ezt a kívánatos súly elérése után négy hétig fogyasztják a fogyókúrázók.

Kertész Gábor

A Gastroyal Zsírégető Klub új fogyókúrája nemcsak hatékony, de jótékony diéta is az emberi szervezetre nézve – méltatta az ABC rendszert a bevezető sajtótájékoztatón Szűcs Erzsébet, az ÁNTSZ Közép-magyarországi Regionális Intézete Egészségvédelmi Főosztályának vezetője  – A rendszert megvizsgáltuk egy tesztcsoporton, és az alábbi eredményre jutottunk:  a 36 főből álló tesztcsoport 2 hónapig fogyókúrázott, amely során a tagok összesen 326 kilogrammtól szabadultak meg. Ráadásul úgy, hogy a résztvevők 43 százaléka saját testsúlya több mint 10 százalékát adta le! A tesztcsoport tagjainak mind a BMI, mind a testzsír-százalékok aránya javult, azoknak, akik magas vérnyomással kezdték a diétát, javultak értékeik.

A doktornő üdvözli az új, kényelmes és hatékony fogyókúrás rendszert, amire nagy szükség van, hiszen a kövérség manapság népbetegség. Több mint 4 millió ember – a magyar felnőtt férfiak 48 százaléka, a nők 62 százaléka – túlsúlyos. Pedig ez egy olyan egészségügyi rizikófaktor, amin lehet változtatni!

További információk!

0023887_4.jpg ()

Nők Lapja ajánlásával!

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X