Főoldal > EGÉSZSÉG > Gyógyulj kínai módra! – videóval

Gyógyulj kínai módra! – videóval

Kínai orvoslástermészetgyógyászat
0

Írta:

Ahol a szervezetben energiahiány, vagy energiatöbblet lép fel, ott működészavar keletkezik testi és lelki szinten egyaránt. A kínai orvoslás számos tünetre, betegségre jelenthet megnyugtató terápiát. Egyre több ember küzd a stressz okozta tünetekkel. Magyarországon ezek közül a leggyakoribb a depresszió, a pánikbetegség, a mozgásszervi betegségek, a gerincproblémák, az ízületi problémák, a gyakori fejfájás és az […]

Ahol a szervezetben energiahiány, vagy energiatöbblet lép fel, ott működészavar keletkezik testi és lelki szinten egyaránt. A kínai orvoslás számos tünetre, betegségre jelenthet megnyugtató terápiát.

Egyre több ember küzd a stressz okozta tünetekkel. Magyarországon ezek közül a leggyakoribb a depresszió, a pánikbetegség, a mozgásszervi betegségek, a gerincproblémák, az ízületi problémák, a gyakori fejfájás és az emésztési panaszok.

A hagyományos kínai orvoslás egyik terápiás lehetősége a Moxa terápia. A módszer alapja a hőenergia. A terápia során a parázsló moxa-szivart, a kiválasztott meridián pontok fölé tartják, mert így fokozható a gyógyító hatás.

Videónkból még többet megtudhatsz a kínai orvoslásról:

$video$


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X