Főoldal > EGÉSZSÉG > Izgi szexkütyük forró pásztorórákra

Izgi szexkütyük forró pásztorórákra

párkapcsolatszerelemszex
0

Írta: and

Kezdésként szögezzük le: első körben bizony még a kinézett eszköz beszerzése is gondot okozhat, hiszen (és ezt tapasztalatból tudjuk) nem is olyan könnyű belépni egy szakbolt ajtaján. Mi megtettük, határtalan önbizalommal, és nagy lendülettel… hogy aztán a következő másodpercben szemlesütve és szívdobogva forduljunk a polcok felé. Zavartan és pirulva a kutató pasiszemek kereszttüze miatt. Budapest […]

Kezdésként szögezzük le: első körben bizony még a kinézett eszköz beszerzése is gondot okozhat, hiszen (és ezt tapasztalatból tudjuk) nem is olyan könnyű belépni egy szakbolt ajtaján. Mi megtettük, határtalan önbizalommal, és nagy lendülettel… hogy aztán a következő másodpercben szemlesütve és szívdobogva forduljunk a polcok felé. Zavartan és pirulva a kutató pasiszemek kereszttüze miatt. Budapest egyik legnagyobb szexshopjában nagybelépőnk pillanatában ugyanis kizárólag férfiak tartózkodtak. Sok férfi. Nagyon sok férfi. Akik, bár biztosan nem így történt, érzéseink szerint alaposan szemügyre vettek minket. Az már csak hab volt a tortán, hogy a polcon, amelyre zavarunkban rácsodálkoztunk, félelmetes külsejű szado-mazo eszközök csillogtak vadul. És nem volt könnyű továbblépni sem, mert kicsivel arrébb vibrátorok erdeje ágaskodott, amelyek között bizony akadt férfialkar méretű darab is… Szóval ha éppoly gyakorlatlan vagy, mint mi, érdemes kísérővel (mondjuk a pasiddal vagy a legjobb barátnőddel) beszerzőkörútra indulni. Az sem árt, ha egy teljes lánycsapat egyszerre rohamozza meg a spéci boltot. Sok lúd disznót győz alapon. Még kellemesebb azonban, ha egész egyszerűen interneten rendeled meg a kiszemelt darabokat, amelyeket garantáltan diszkrét csomagolásban fognak postára adni, és fizethetsz bátran bankkártyával is, ugyanis a számlán nem fog szerepelni a „szex” szó… ami persze csak akkor lenne ciki, ha netalán könyvelőddel kellene meccset vívnod a vásárolt tétel miatt, vagy a párod elől akarod – egyelőre – eltitkolni a meglepetést.

0024413_1.jpg ()

A hozzád illő darab

Az internetes vásárlás persze nem segíti elő, hogy valóban a megfelelő kütyüt válaszd ki. Hidd el, fontos, hogy megtapintsd a kis játékszert, hiszen izgalmas társad, társatok lesz az erotika területén, így nem mindegy, milyen a hőmérséklete, az anyaga, a formája, hogy illik-e a kezedbe, vagy sem. És az illata sem lényegtelen: ha erős műanyagszagot áraszt (ilyet is találtunk), tuti, hogy visszarakod, hacsak nem éppen erre indultok be… Vannak, akik azt mondják, olyan ez, mint a szerelem, az első pillanatban megérzed, bejön-e neked a szeretkezés mesterséges, de mesteri műveletekre kész eszköze. Az is fontos, mennyire erős és hatékony munkára képes a kis darab, vagyis hány fokozaton működik, és azok milyen erős impulzusokat adnak. Ezt pedig csakis a próba során tapasztalhatod meg. Félreértés ne essék: nincs próbafülke, ahol szemérmes magányodban valós, érzéki próbát tehetsz… de a tenyereden, az ujjaidon tesztelheted a választott játszópajtást.

Rezgő örömök

Vibrátorok ezernyi színben, méretben, formában és anyagban kaphatók. Néhány éve még csak pénisz formájú, sokszor vastag erekkel díszített darabokat lehetett vásárolni, így a köztudatban „a vibrátor” azonos az ilyen típusú eszközzel – pedig valójában sokkal szélesebb és színesebb a paletta. A hüvely és a csikló izgatására alkalmas, pénisz formájú vibrátorok mellett már célzott eszközöket is be lehet szerezni. A csikló izgatására például egyáltalán nem biztos, hogy a műanyag vagy fém (éppen ezért kemény és hűvös anyagú) vibráló műpénisz felel meg. Sokkal inkább alkalmas a biztos gyönyör előidézésére, ha a csikló elhelyezkedéséhez és formájához, valamint hiperérzékenységéhez alkalmazkodó számtalan más vibrátor közül választasz. Áruk anyagtól, mérettől függően minimum 6000 forint.
– A lágy, szilikonalapú, pillangó formájú darabok kifejezetten kedvelt eszközök, különösen az a változat, ahol a pillangót (kis szalagok segítségével) bugyiként is használni lehet (vagy a bugyi alatt…) – persze csak akkor, ha titkos örömöket szeretnél egy arra alkalmatlan helyszínen… A verdeső szárnyú pille szinte hangtalan, viszont gyors és erős ingereket biztosít. Áruk 6000–16000 forint között mozog.
– A delfin (nevét formájáról kapra) ugyancsak lágy, szilikonalapú eszköz, és az orra biztosan eléri a csiklót. Ára 6000–8000 forint.

Extra megoldások

– Akad háromágú változat is, igen, beszerezhetsz olyan darabot, amely a popsit sem hagyja érintetlenül. Ennek ára 8000–18000 forint.
– Ha a diszkréciót tekinted elsőrendűnek, szert tehetsz rúzs vagy mobiltelefon formájú darabokra is (a helyes kis kütyü valóban a neszesszer tartozéka lehet). Ára 3500–15000 forint.

A témáról bővebben a Maxima magazin 5. számában olvashatsz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X