Főoldal > EGÉSZSÉG > Tanulj öltözni Hollywoodtól! – Eláruljuk, mi volt az idei Oscar-divat

Tanulj öltözni Hollywoodtól! – Eláruljuk, mi volt az idei Oscar-divat

oscar-díjruhatrend
0

Írta:

Túlcicomázott estélyiket alig, a divat elleni merényletként értékelhető ruhát is csak ritkán lehetett felfedezni a Los Angeles-i Kodak Színház vendégein. Az este színei az ezüstszürke, a mélykék és a pasztell árnyalatok voltak. A hölgyek nyakát jellemzően nem díszítette súlyos nyakék, ebben az évben inkább a visszafogott fülbevalók, a széles karkötők és csillogó láncok jutottak szerephez. […]

Túlcicomázott estélyiket alig, a divat elleni merényletként értékelhető ruhát is csak ritkán lehetett felfedezni a Los Angeles-i Kodak Színház vendégein. Az este színei az ezüstszürke, a mélykék és a pasztell árnyalatok voltak. A hölgyek nyakát jellemzően nem díszítette súlyos nyakék, ebben az évben inkább a visszafogott fülbevalók, a széles karkötők és csillogó láncok jutottak szerephez.

0024489_1.jpg ()

Üde színfoltot jelentett a ruhaerdőben Penélope Cruz, aki a tavalyi – sokak által magasztalt – krémszínű estélyijét idén lélegzetelállító mélypiros ruhára cserélte. Feltűzött hajával és fülbevalójával a spanyol színésznő szakértők szerint esélyes Oscar idei legszebb udvarhölgyének címére. 

Jól választott Demi Moore is, aki halvány barackszínű Versace estélyi mellett döntött. Copfba fogott hajával, hosszúkás fülbevalóival 47 événél jóval fiatalabbnak tűnt – állapították meg hozzáértők. Az Oscar-viseleteiért rendszeresen dicsért Jennifer Lopez ezúttal halvány Armani estélyit öltött. 

Mint mindig, ezúttal is a klasszikus szépséget képviselte Kate Winslet. A legjobb női főszereplő kategóriájában 2009-ben diadalmaskodó brit színésznő ezüstszürke Ferragamo ruhát választott, szőke haját kibontva hagyta, megjelenését pedig csillogó nyaklánccal tökéletesítette. Kibontott haj mellett döntött az idei év legjobb női főszereplője, Sandra Bullock is, aki sötétbarna hajától elütő világos Marchesa estélyit viselt.
 
A 2010-es gála legmélyebb dekoltázsa Meryl Streepé volt, a 16. alkalommal jelölt színésznő drámai fehér Chris March estélyire szavazott a ruhaválasztáskor. Ragyogó volt Helen Mirren is, a 2007-ben díjazott brit színésznő kékesszürke árnyalatú ruhakölteményben pompázott. 

Elmarasztalták viszont Miley Cyrus tinicsillagot, aki egy alakjához rosszul illeszkedő és nehezen viselhető Jenny Packham ruhában jelent meg. Nem aratott tetszést Diane Kruger Chanelje sem, többen úgy vélték: a barack-fekete fodros ruhában a színésznő leginkább egy pulykára emlékeztetett. 

A férfidivatról a korábbiakhoz hasonlóan nem nagyon lehet mit mondani. Az urak fekete öltönyök, frissen keményített fehér ingek és nyakkendő mellett döntöttek.

Forrás: MTI

$beszur$

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X