Főoldal > EGÉSZSÉG > Így öltözz, ha duci vagy!

Így öltözz, ha duci vagy!

divatelhízástrendtúlsúly
0

Írta: and

1. Nyerj mellbedobással! Ha van rajtad hús, nyilván szép a dekoltázsod, tehát biztos, hogy érdemes erre a területre terelned a figyelmet. A szép dekoltázs érdekében fontos a jó melltartó, ami széppé teszi, megemeli a kebleket. A V-alakú kivágás azért lehet előnyös, mert nyújt, de jó választás a Madonna-fazonú kerekes dekoltázs is. 2. Ruhában jó vagy? […]

1. Nyerj mellbedobással!

Ha van rajtad hús, nyilván szép a dekoltázsod, tehát biztos, hogy érdemes erre a területre terelned a figyelmet. A szép dekoltázs érdekében fontos a jó melltartó, ami széppé teszi, megemeli a kebleket. A V-alakú kivágás azért lehet előnyös, mert nyújt, de jó választás a Madonna-fazonú kerekes dekoltázs is.

0025111_1.jpg ()2. Ruhában jó vagy?

Márta nem hisz a miniszoknyában, de ettől függetlenül úgy véli, hogy aki csak egy kicsit telt, annak jól állhat ez a darab is. Az persze dundik esetében is alkat kérdése, hogy kinek milyen fazonú ruha áll jól, de a mell alatt vágott darabok mindenképpen előnyösek a teltebb lányoknak, hiszen egyrészt kiemelik a dekoltázst, másrészt szépen nyújtják az alkatot. Az egyberuha is jó választás, hiszen remekül tagolja a testet. Amit viszont el kell felejtened, az a zárt ruha, ami szinte biztosan kötözött sonka jelleget adna neked.

3. Csínján az övvel!

Bár ritka, hogy egy teltebb nőn jól álljon az öv, egy-egy szerencsésebb alkatnál ez is jó választás lehet. Érdemes azonban meggondolnod a viselést, és minimum kikérni egy elfogulatlan barát véleményét ez ügyben.

4. Csípős kérdések?

Ha a hasadon is van mit fogni, felejtsd el a csípőnadrágot. Ez a fazon ilyen esetben nem előnyös, sokkal szerencsésebb, ha a derékvonal a csípő fölé esik. Ha ragaszkodsz a lentebb lévő csípővonalhoz, érdemes legalább betűrnöd a fölsőd, vagy valamilyen alakot követő fölsőt viselned. A legjobb persze, ha fölkapsz egy zakót, ami földobja az összképet.

5. Játssz a színekkel!

Alapszabályként alulra sötétet, fölülre világosat érdemes viselned – célszerű tehát a világos blúzt sötét zakóval párosítanod. Viselhetsz keresztbe csíkos ruhát, a hosszanti csíkozást viszont kerüld! Bátran hordhatsz nagy mintás darabokat is, hiszen ahogyan Makány Márta fogalmaz, egy nagy, egyszínű paca sokkal feltűnőbb, mint egy mintás paca.

A témáról bővebben a Maxima magazin 9-es számában olvashatsz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X