Főoldal > EGÉSZSÉG > Legjobb tippek nászút tervezéshez

Legjobb tippek nászút tervezéshez

esküvőnászútpárkapcsolat
0

Írta: and

Kezdd időben a nászút szervezést is, mert így olcsóbban foglalhatsz hotelszobát, több nászutas ajánlat közül választhatsz. Így több pénz jut arra, hogy a paradicsomban kényeztethessétek egymást pároddal. Hogy mi jöhet szóba? A Maldív szigetek, Mauritius vagy Bali? Mind a legjobb célpontok a mézeshetek eltöltésére, de ha nem akarsz a világ végére menni, Európában is találsz […]

Kezdd időben a nászút szervezést is, mert így olcsóbban foglalhatsz hotelszobát, több nászutas ajánlat közül választhatsz. Így több pénz jut arra, hogy a paradicsomban kényeztethessétek egymást pároddal. Hogy mi jöhet szóba? A Maldív szigetek, Mauritius vagy Bali? Mind a legjobb célpontok a mézeshetek eltöltésére, de ha nem akarsz a világ végére menni, Európában is találsz gyönyörű helyeket (ott vannak a hazai kastélyszállók, Provance, Málta, Ciprus vagy éppen Ausztria romatikus tavai). A keresés elkezdéséhez jó kiindulópont a www.naszut.lap.huoldal.

  • Ha nem utazási irodával szervezteted meg az utazást, a repülőjegyekről neked kell gondoskodnod: a kereséshez használd a kayak.co.uk-t, vagy a www.pelikan.huoldalakat.
  • Ne feledd, hogy nászút foglalása esetén az utazáshoz vinni kell a házassági anyakönyvi kivonatot, mert a szálloda vizsgálhatja a jogosultságotokat a nászutas csomag igénybevételéhez. Ha ezt nem tudjátok felmutatni, megtagadhatják a nászutas szolgáltatások nyújtását. Ne feledjétek azt sem, hogy nászutat az esküvő időpontja után maximum 6 hónapon belül tudtok foglalni.

0024790_1.jpg ()Árak és igények

Nászútkeresés közben ezernyi ajánlattal találkozhattok. A lehetőségek határtalanok, csak a pénztárcátok szab korlátokat: egy trópusi szigeten 500 ezer forinttól kezdődik az álomnászút, a mesés európai helyszíneken viszont már fejenként 100–150 ezer forintból kihozhatjátok a mézesheteket. De nézzük sorra a legjobb helyszíneket!

  • A legtutibb helyeket Indonéziában és Dél-Kelet Ázsiában találjátok. Pálmafák, homokos partok, korallzátonyok, pazar szállodák vannak itt. Balin 120–270 ezer forint/fő/7 éj áron foglalhatsz főszezonban (július 15-szeptember 25). Thaiföld varázsszigetei (például Phi Phi) valamivel olcsóbbak (90-110 ezer forint/fő/7 éj). Kereséshez nézegesd a www.alomutak.hu, www.otptravel.hu oldalakat.
  • Olaszországban sikátorokkal tűzdelt toszkán kisvárosai, Szicília perzselő homokja, Capri vulkánszigete vagy a Sorrentoi öböl is megdobogtatja szíveteket. Toszkánai kastélyhotelben 115–140 ezer forint/fő ártól találtok ajánlatokat, de bérelhetsz egy igazi villát hatalmas úszómedencével is. Ezek ára általában 150–250 ezer forint/hét. Infó: www.toszkana.lap.hu, www.travelsmart.hu
  • A közeli Ausztriában is elbújhattok mindenki elől. Az Alpok völgyeiben bájos parasztházakat találtok, minden kényelemmel felszerelve. Van itt jacuzzi, úszómedence, szauna. Ilyen helyen 120 ezer forint/fő ártól tölthetitek el a mézesheteket. Bővebb infó a www.austria.inf oldalon.

A témáról bővebben a Maxima magazin 7-es számában olvashatsz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X