Főoldal > EGÉSZSÉG > Megjelent a Maxima magazin 9-es száma!

Megjelent a Maxima magazin 9-es száma!

maxima magazinszám
0

Írta:

A Maxima magazin 9-es számát Zellei Dóra főszerkesztő ajánlja neked! Ellenálltam, és sokáig nem adtam meg magam ennek a twilight-őrületnek. Na nem a filmet övező hisztinek. Nem, én még a könyvet sem voltam hajlandó elolvasni! Ezen a barátaim közül senki sem lepődött meg – akik persze már rég olvasták az egész sorozatot, és látták a […]

0025088_1.jpg ()A Maxima magazin 9-es számát Zellei Dóra főszerkesztő ajánlja neked!

Ellenálltam, és sokáig nem adtam meg magam ennek a twilight-őrületnek. Na nem a filmet övező hisztinek. Nem, én még a könyvet sem voltam hajlandó elolvasni! Ezen a barátaim közül senki sem lepődött meg – akik persze már rég olvasták az egész sorozatot, és látták a filmet is. Nekem ugyanis soha nem kellett semmi, ami tömegtrend. Így szerintem én voltam az egyik utolsó lány Budapesten, aki beszerzett magának balerina cipőt vagy regisztrált a facebook-ra. De például Patrick Dempsey is akkor volt a legvonzóbb számomra, amíg a Grace Klinika csupán felmenőben volt, amikor még csak én meg a barátnőim hittük: a késő esti műsorsávban találtunk egy tökéletes pasit Hollywoodól, aki csak a mienk. Most meg, ha valaki nem Pattinsonért van oda, akkor még mindig érte. Vagy bocsánat, ha megsértettem valakit: van még valaki, aki nem R-Patzet imádja, hogy azon a becenevén emlegessem, amit a róla szóló anyagból (28-29. oldal) tanultam meg? Lehet, hogy már nincs is. Hihetetlen, de még a pasik is hozzá szeretnének hasonlítani. Hiszen teljesen mindegy, hogy munkaköri kötelességből Barcelonában indulok bulizni (78-82. oldal), vagy Budapesten, ugyanazt látom: minden srác Pattinsonnak öltözik. Igen, legutóbb, a Cosmo bikinipartin már csak mosolyogni tudtam, ahogy körbe néztem. Az egy dolog, hogy így tettek a húszas srácok – de hogy a „meglett”, vezető beosztású harmincasok is?! Ha csak egy picit hosszabb volt a hajuk, már úgy lőtték be, mint az amerikai srác. Azért ez már vicces. Úgy tűnik, még nekik is be kell vetni ezt a ma már alapnak számító trükköt, ha csajozni szeretnének…Talán ez volt az utolsó csepp a pohárban? Nem tudom. De másnap reggel, egy egyébként is lustálkodós szombaton elővettem a könyvet. Amit pár hete, a könyvesboltban járva már beszereztem. Azóta nézegetem. Dacból persze már az összes többit elolvastam, amit akkor vettem, csak ezt nem. Amióta kinyitottam, se kép, se hang. Addig visszatértem a vérfarkasoktól és vámpíroktól mentes valóságba, míg ebédet főztem (nagy adagot, hogy kitartson vasárnapra is), és ezt a jegyzetet megírtam. Ennyi. A párom szerint régen pihente ki magát ennyire, mint ezen a hétvégén. Nem szerveztem programot, és nem néztem rá rosszalló szemmel, amiért x-boxon játszott. Csak csendben faltam az oldalakat. Megnyugtattam: állítólag már most van még két része a könyvnek. Azt mondta, megveszi nekem. Ha nem vele nézem majd meg a filmet. Megígértem.

                                                                                              Zellei Dóra
                                                                                            főszerkesztő

A Maxima magazin 9-es számának tartalmából:
Nem dől össze a világ, pusztán azért, mert nem örököltél nádszálkarcsú alkatot. Dundin is lehet kerek a világ!
– Jobban hullik a hajad, mint szokott? Keresd meg velünk az okát!
– Ismered az érzést, amikor egy hír olvastán kinyílik a zsebedben az a bizonyos bicska? Nos, mi is így vagyunk ezzel, épp ezért összegyűjtöttünk egy csokorra való friss rémsztorit.
– Ne ijedj meg, ha váratlanul jelenésed lesz valahol, segítségünkkel ugyanis percek alatt összekaphatod magad. Kétféle verziót is adunk a makulátlan megjelenéshez.
– Divathóbort vagy a természetesség iránti igény feléledése áll az intim területek újbóli bozontosodása mögött? Utánajártunk.
– Váltsd pénzre környezetbarát ötleteidet! Állami támogatással teheted energiatakarékossá lakásod, de ha szelektíven gyűjtöd a papírhulladékot, fizetnek érte, amikor úgymond ingyen viszik. Szuper tippeket adunk!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X