Főoldal > EGÉSZSÉG > Hűsítő szextippek

Hűsítő szextippek

0

Írta: and

1. Kerti kalandok Ez a fajta huncut felfrissülés kevesebb akrobatikus készséget, viszont annál nagyobb elővigyázatosságot kíván. Célszerű azokra az estékre időzíteni, mikor a kert csak kettőtöké, és a szomszéd sem épp akkor tart kerti partit. De hogy mit is kell csinálnod? Lassan hajolj a kerti locsoló fölé, úgy, hogy a gyöngéd vízsugár a legérzékenyebb pontodra […]

1. Kerti kalandok

Ez a fajta huncut felfrissülés kevesebb akrobatikus készséget, viszont annál nagyobb elővigyázatosságot kíván. Célszerű azokra az estékre időzíteni, mikor a kert csak kettőtöké, és a szomszéd sem épp akkor tart kerti partit. De hogy mit is kell csinálnod? Lassan hajolj a kerti locsoló fölé, úgy, hogy a gyöngéd vízsugár a legérzékenyebb pontodra irányuljon. A partnered álljon mögéd, és fogja meg a csípőd behatoláskor. Próbáljátok ki a pózt úgy is, hogy a szórófejet forgásra állítjátok, így egész testetek beleborzong a nedves fuvallatba!

Amiért imádni fogod: Ha tusrózsa segítségével izgattad már a csiklódat, ismerős lesz a térdremegtető érzés!

2. Mélyvízi misszió

Épp a vízparton romantikáztok? A szeretkezés eme formáját, ha még nem próbáltátok, nem érdemes kihagyni! Először is álljatok egymással szemben mellmagasságig érő vízben. Kapaszkodj a vállaiba, és combjaiddal öleld át a csípőjét. Mivel a vízben szinte súlytalan vagy, a pasid könnyedén tud kénye-kedve szerint mozgatni a fenekednél fogva.

Amiért imádni fogod: Ez a póz bár kültéri, mégis diszkrét ahhoz, hogy egy tóban vagy tengerben próbáljátok ki, anélkül hogy rajtakapnának.

szex2.jpg ()3. Hullámok hátán

Ha még nem tudtad volna, vízparti nyaraláskor nem csak a parton lehet áldozni a szex oltárán: egy csónakkal vagy kenuval a tó közepén is megejthetitek a pásztorórát. Evezzetek olyan messzire, ahol már nem zavarhatjátok egyetlen díjnyertes horgász kapását sem. Feküdjetek hosszában a csónakban, nyújtózz el az oldaladon, tedd a fejed az alul levő kezedre. A párod helyezkedjen mögéd, karjával öleljen át a derekadnál, ahogy finoman beléd hatol.

Amiért imádni fogod: Kellemesen pihentető póz nyáresti szerelmeskedéshez, és még a hullámok is a gyönyörötöket szolgálják!

4. Buja buborékok

Mi mindenre jó egy kellemes fürdő! Főleg ha úgy pezseg, mintha a párunk zongorázna végig a testünkön… Térdelj a kád fala felé, és dőlj enyhén előre. A párod helyezkedjen mögéd a lábaid között, és finoman hatoljon beléd. Egyenesedjetek fel, és mindketten kapaszkodjatok a kád peremébe, a kedvesed egyik kezével öleljen át, és simogassa a melleidet.

Amiért imádni fogod: A pezsgő, a fürdő és a szex együtt egyenlő az orgazmussal! Élvezzétek, ahogy a buborékok legérzékenyebb pontjaitokat simogatják!

A cikk folytatását keresd a Maxima magazin 15. számában!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X