Főoldal > EGÉSZSÉG > Milyen nemzetiségű a pasid? Megmondjuk, milyen az ágyban!

Milyen nemzetiségű a pasid? Megmondjuk, milyen az ágyban!

0

Írta:

A latin szerető Az olasz pasik híresek vagy inkább hírhedtek csajozási képességeikről, a lányok pedig nem is nagyon akarnak ellenállni nekik. Hogy mi volt előbb, a fene nagy rajongás a bronzos bőr és a fekete szemek iránt vagy az olasz csődörök vágyaikat kordában tartani nem tudása? Ezt ma már senki nem tudhatja biztosan. Azt viszont […]

A latin szerető

Az olasz pasik híresek vagy inkább hírhedtek csajozási képességeikről, a lányok pedig nem is nagyon akarnak ellenállni nekik. Hogy mi volt előbb, a fene nagy rajongás a bronzos bőr és a fekete szemek iránt vagy az olasz csődörök vágyaikat kordában tartani nem tudása? Ezt ma már senki nem tudhatja biztosan. Azt viszont igen, hogy ha egy tallián bikával kerülsz közelebbi kapcsolatba, mikre figyelj oda. Légy odaadó az ágyban és változatos, mert, ha elunja magát hamar friss hús után néz. Rajongj érte, istenítsd, mert nincs más, amit jobban szeret, mint dicsőítését hallgatni. Szolgáld ki az ágyban és azon kívül is, hiszen az olasz fiúk hozzá vannak szokva, hogy kis koruk óta körülugrálják őket a család nőtagjai. És hogy mit kaphatsz cserébe mindezért? Vad éjszakákat, végeláthatatlan szeretkezéseket, fantáziadús akciókat. Ha spontaneitásra vágysz, őt válaszd, mert ha elkapja a vágy, nem tud és nem is akar uralkodni ösztönein.

shutterstock_56206300(2).jpg ()A tüchtig német

A manapság nálunk turistáskodó németek, már közel sem ugyanazok, mint a harminc évvel ezelőtti, NDK-ból ideérkező kissé kulturálatlan csürhe. Már nem csak a Balaton az egyetlen úti céljuk, hanem sokan érkeznek Budapestre, hogy ne a magyar tenger legyen az egyetlen, amit ismernek kis hazánkból.  Ha összeakadsz egy szőke német szépfiúval, az biztos, hogy túl rizikós dolgok nem állnak előtted. Helyi látványosságok, elegáns étterem, esetleg sörözés az útitársakkal. Az ágyban is legalább ennyire kiszámítható. Mindennek meg van a maga helye és ideje, ő nem lesz az a kapualjban lerohanós fajta. Túl sok romantikára ne számíts, persze ez nem azt jelenti, hogy nem figyel oda rád. Sőt! Precizitása és tökéletességre törekvése figyelemre méltó. Ha te sem vagy az a “durr bele” típusú lány, ő ideális partner lesz számodra visszafogottságával és jól felépített koreográfiájával.

Francia csók

Mire is vágyhatna jobban a romantikus női lélek, mint egy figyelmes, udvarias és odaadó szeretőre? Ha ifjú korodban előszeretettel feledkeztél bele lányregények olvasásába, ha vártad a hercegedet fehér lovon, és úgy képzelted az első csóknál kis madarak csiripelnek majd a fejetek körül, akkor egy francia férfi a tökéletes kaland számodra. Romantikus naplementék a Duna parton, piknik a parkban és lágy szeretkezések az elegáns szálloda baldachinos ágyában. Lesi minden kívánságod, egy sóhajodból kitalálja, tested, lelked minden vágyát. Hosszú órákon át tartó összebújások, igazi filmbéli romantikus ágyjelenetek várnak rád vele. Ha szereted a hosszú előjátékot és a klasszikus pozitúrákat, ő a te embered. Sőt, még a reggelit is ágyba hozza!

Forró csokoládé

Már nem kell átutaznod a fél világot, ahhoz, hogy rábukkanj egy ében fekete bőrű, Dávid szobor testű pasiba. Sok nő pedig  kifejezetten keresi az alkalmat, hogy egy csoki fiú karjaiba kerülhessen. Nem véletlenül, hiszen számos legenda kering a fekete férfiak szerelmi képességeiről, a férfiasságuk méretéről nem is beszélve. Az biztos, ha valami különlegesre vágysz, bennük megtalálod. Más lesz az illatuk, a bőrük tapintása és mivel az európaitól teljesen eltérő kultúrából jöttek, szexuális szokásaik is merőben eltérnek a mienktől. Élvezd ki az újdonság varázsát, add át magad az élvezeteknek, fedezd fel tökéletes testük minden porcikáját! Csak vigyázz, mert sok nő, aki egyszer belekóstolt az általuk nyújtotta gyönyörbe, nem tud leszokni róluk!

Extrém Kelet

Ha olyan szerencsés vagy, hogy eljutsz Japánba és éppenséggel nem a nászutadon, akkor a lenyűgöző japán kultúra, környezet és konyha mellett próbálj megismerkedni ottani férfiakkal is. Bár a szexualitást a világ legtermészetesebb dolgának tekintik, beszélni nem beszélnek róla mások társaságában. Szexuális nyitottságuknak ellent mond, hogy a tradicionális japánok körében az utcán csak a kézfogás megengedett a párok között. Ennek megint kicsit ellentmond, hogy a japán férfiak imádják a pornót, a szado-mazot, a lolita-játékokat és a prostituáltakat. Ha tehát belevágsz ebbe az izgalmas utazásba, előtte alaposan tanulmányozd szokásaikat.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X