Főoldal > EGÉSZSÉG > A legjobb étrendkiegészítők minden problémára

A legjobb étrendkiegészítők minden problémára

0

Írta: and

Flavin 7+ kapszula Fontos élettani hatással rendelkező gyümölcsök kivonatát tartalmazza, rendkívül gazdag polifenolokban, flavonoidokban és növényi antioxidánsokban, melyek megvédik szervezetünket a káros szabadgyökök hatásaitól. Segítségével csökkenthetők a káros sejtfolyamatok. A szabadgyököket számos betegség kialakulásával hozták összefüggésbe, mint a szív- és érrendszeri megbetegedések és a daganatos betegségek. Az antoixidánsok rendszeres fogyasztásával megelőzhető a szervezetbe jutó, vagy […]

Flavin 7+ kapszula

Fontos élettani hatással rendelkező gyümölcsök kivonatát tartalmazza, rendkívül gazdag polifenolokban, flavonoidokban és növényi antioxidánsokban, melyek megvédik szervezetünket a káros szabadgyökök hatásaitól. Segítségével csökkenthetők a káros sejtfolyamatok. A szabadgyököket számos betegség kialakulásával hozták összefüggésbe, mint a szív- és érrendszeri megbetegedések és a daganatos betegségek. Az antoixidánsok rendszeres fogyasztásával megelőzhető a szervezetbe jutó, vagy ott keletkező szabadgyökök káros hatása. Különösen ajánlott, ha a családban az előbbi betegségek előfordulnak, valamint dohányzás vagy túlzott alkoholfogyasztás esetén.

Hol és mennyi?
Gyógyszertárakban és drogériákban, ára: 4800 forint

Swanson Édesgyökér kapszula

Az édesgyökér már régóta használatos a népi gyógyászatban. A benne lévő hatóanyag segíti a zsírsavak lebontását, így megfelelő étrend és testmozgás mellett hatékony fogyókúrás szer lehet. Emellett jótékony hatásai vannak az emésztőrendszerre is. Védi a gyomorfalat védő nyálkahártyát, és segíti annak regenerálódását. Csökkenti a savelválasztást, valamint gyulladáscsökkentő. A benne lévő flavonoidok oldják a gyomor izomzatának görcseit, ez a hatás pedig a gyomor- és nyombélfekély megelőzésében nagyon fontos.

etrend2.jpg ()Hol és mennyi?
Gyógyszertárakban, ára: 3190 forint

Megafish halolaj kapszula

Koncentráltan tartalmaz omega-3 zsírsavat, mely elengedhetetlen az egészséghez. A többszörösen telítetlen zsírsavak, mint az omega-3, omega-6, DHA és EPA egészségesen tartják a keringési rendszert, stabilan tartják a vérnyomást, erősítik az érfalakat, optimálisan tartják a vérzsír szintjét. Segítik az idegrendszer egészséges működését, javítják a látást, a csont és izomrendszer működését. A többszörösen telítetlen zsír vagy olaj gyakori fogyasztása serkenti a tápanyagok hasznosulását, így még a fogyókúrában is hasznos segítség lehet.

Hol és mennyi?
Gyógyszertárakban és drogériákban, ára: 1375 forint

Sanct Bernhard Aranygyökér kapszula

Antioxidánsok, vitaminok és ásványi anyagok együttese. Hatóanyagainak köszönhetően számtalan problémára nyújthat megoldást. Rendkívül enyhe, ugyanakkor hatékony stressz- és depresszióellenes szer, javítja a szellemi funkciókat, erősíti a szívizmot, fokozza a teljesítményt, májvédő, valamint segít az időskori problémák megelőzésében. Egyedülállóan képes betegségek megelőzésére és az immunrendszer erősítésére.

Hol és mennyi?
Gyógyszertárakban, ára: 3999 forint

Mezei zsúrló kapszula

Ha töredezik a hajad vagy a körmöd, itt a megoldás. A természetgyógyászatban népszerű nővény hatóanyagai segítenek a haj megfelelő szerkezetének hejreállításában, erősítik és fokozzák a növekedését. Hatására enyhülnek a bőrproblémák, a köröm pedig erős és egészséges lesz.

Hol és mennyi?
Gyógyszertárakban és drogériákban, ára: 1990 forint


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X