Főoldal > EGÉSZSÉG > Turbózd föl az egészséged!

Turbózd föl az egészséged!

búzafűegészségfényterápiaimmunrendszerkasvirág
0

Írta: and

Próbáld ki a kasvirágot! Gondoltál már arra, hogy kipróbáld a homeopátiás készítményeket, Ezek közt is van olyan, amely gyógyírt jelenthet náthára, influenzára, köhögésre, torokgyulladásra és rekedtségre – no és persze segít abban, hogy tavasszal fölturbózd a téli kórságoktól legyengült szervezeted. De hogy pontosan mire van szükséged? A gyulladások, fertőzések kiheverése a kasvirág homeopátiás formájával támogatható, […]

Próbáld ki a kasvirágot!

Gondoltál már arra, hogy kipróbáld a homeopátiás készítményeket, Ezek közt is van olyan, amely gyógyírt jelenthet náthára, influenzára, köhögésre, torokgyulladásra és rekedtségre – no és persze segít abban, hogy tavasszal fölturbózd a téli kórságoktól legyengült szervezeted. De hogy pontosan mire van szükséged? A gyulladások, fertőzések kiheverése a kasvirág homeopátiás formájával támogatható, legyen szó egyszerű nátháról, megerőltetés miatt jelentkező problémáról, esetleg a túlerőltetett hangszálak gondjairól.

immunmax2.jpg ()Használd ki a fényt!

Immunrendszered fényterápiás módszerekkel is serkentheted. Az egyik ilyen eljárás a polarizált fényterápia. A leginkább szoláriumgépre emlékeztető, az országban már számos helyen hozzáférhető berendezés hatása azon alapszik, hogy a polarizált fény felturbózza fehérvérsejtjeidet, a vörösvérsejteket pedig arra serkenti, hogy több oxigént kössenek meg. Ez azért kedvező, mert a vér megnövekedett oxigénfelvevő és megtartó képessége lehetővé teszi, hogy a szervezet sejtjei felfrissülhessenek – azt pedig ugye nem kell elmagyaráznunk, hogy ez miért jó neked.

Vesd be a búzafüvet!

Az elmúlt időszakban ugye te sem ettél túl sok friss zöldséget és gyümölcsöt? Elegendőt biztosan nem, mert a téli, fényszegény hónapokban bizony ezek a nyers ételek sem tartalmaztak annyi vitamint, mint nyáron… A cél tehát most az, hogy minél hamarabb felturbózd a tápanyagkészletedet – ebben nyújthat segítséget a búzafű, amely jótékony hatását közel húszféle enzimje, valamint magas klorofill- és vitamintartalma segítségével fejti ki (a bio- és natúrboltokban kapszula, ital és por formájában is beszerezheted). Ez az egyszerű kis növény amellett, hogy remek antioxidáns, segít eltávolítani a szervezetedből a felhalmozódott méreganyagokat, és egészségesebbé teszi a bélflórád.

A cikk folytatását keresd a Maxima magazin 4. számában!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X