Főoldal > EGÉSZSÉG > Amiért érdemes a Duna Plazába látogatni(X)

Amiért érdemes a Duna Plazába látogatni(X)

0

Írta:

A divat legjelentősebb képviselői: többek között a H&M, a Promod, a Marks & Spencer, a Reserved, az Orsay, a Retro vagy akár a Gas  mellett a prémium szépségápolás is képviselteti magát a Marionnaud, az Estée Lauder, a Clinique és az Yves Rocher színeiben. Amíg a hölgyek a legújabb kollekciókat nézegetik, vagy elmerülnek a kozmetikumok világában, […]

A divat legjelentősebb képviselői: többek között a H&M, a Promod, a Marks & Spencer, a Reserved, az Orsay, a Retro vagy akár a Gas  mellett a prémium szépségápolás is képviselteti magát a Marionnaud, az Estée Lauder, a Clinique és az Yves Rocher színeiben. Amíg a hölgyek a legújabb kollekciókat nézegetik, vagy elmerülnek a kozmetikumok világában, az urak a technológia iránti szenvedélyüket élhetik ki a Saturn, vagy az Apple Prémium Forgalmazó XMS kínálatát böngészve. A sportolni vágyókat az Arena Fitness várja minden igényt kielégítő edzés- és relaxációs programjaival, míg a Palace mozi a felhőtlen szórakoztatást kínálja.

Közösségi Plaza Plazaközösség helyett

A Duna Plaza azonban nemcsak üzleteinek és szórakoztató vagy éppen gasztronómiai létesítményeinek gazdag és folyamatosan bővülő kínálatára büszke, hanem rendszeresen szervezett közösségi programjaival: családi aktivitásokkal, vagy akár értékes nyereményakciókkal kedveskedik a Látogatóknak.

Az elmúlt évben szinte nem volt olyan hónap, ami program nélkül múlt volna el: Húsvétkor tojásfestés, gyermeknapkor Legóépítés Guiness rekord kísérlettel, majd Legó autó versennyel. A nagyobb csemeték rácsodálkozhattak a fizika világára a Tudományos játszótéren, valamint megismerhették a bűnüldöző szervek munkáját a Bűnmegelőzési nap alkalmával. Az urak végignézhették a Motorkiállításon felvonultatott kétkerekű csodákat, szerencsét próbálhattak a Pókerbajnokságon, esetleg részt vehettek a több alkalommal megrendezett Darts versenyen. Volt olyan család, ahol nyereményként átvett új autóval térhettek haza, többeknek az egymillió forintos bankkártya nyeremény akció aranyozta be az év végének ünnepeit.

kalandplaza_promo_cikk_foto.jpg ()

A soron következő aktivitás a KalandPlaza, ahol a látogatók animátorok vezetésével és felügyeletével-, a sérülés veszélye nélkül próbálhatnak ki többféle extrém sportot március 19. és április 7. között.

Megszínesített élet

A Duna Plaza mindezt állandóan frissített környezettel, korszerű és divatos pihenő-sarkokkal (ahol ingyenes WiFi érhető el), friss és életvidám dekorációval, megújult arculattal kínálja. A családokra gondolva baba-mama szobával, gyermekprogramokkal, a randira készülő hölgyeknek pedig budoárral kedveskedve. Az egy óra ingyenes parkolást szinte említeni sem kell.

További információk!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X