Főoldal > EGÉSZSÉG > Utazás és VitalExpo kiállítás a HUNGEXPO-n [X]

Utazás és VitalExpo kiállítás a HUNGEXPO-n [X]

0

Írta:

Az egészséges életmód, a prevenció és rekreáció egyre nagyobb hangsúlyt kapnak mind az

Az egészséges életmód, a prevenció és rekreáció egyre nagyobb hangsúlyt kapnak mind az egészségügyben, mind napjainkban. Az átalakulóban lévő egészségügyi rendszerben azonban nem egyszerű megtalálni a megfelelő kezeléseket vagy tanácsadásokat.

Mostanáig nem volt olyan rendezvény, ami segítséget adott volna a tájékozódásban vagy akár csak a lehetőségek megismerésében. A VitalExpo kiállítás ezt a szerepet tölti be, segíti a kommunikációt a lakosság és az egészségügyi szolgáltatók között.

A Hungexpo Budapesti Vásárközpontban állami- és magánklinikák, gyógyszer-, gyógyászati segédeszköz- és étrend-kiegészítő gyártók mutatják be termékeiket és szolgáltatásaikat. A rendezvény és a kiállító cégek célja, hogy az egészséges életmód, az utóbbi években tapasztalt tendencia szerint, egyre népszerűbb legyen. A bemutatkozás és a tájékoztatás mellett ezért számos vizsgálatot is ingyen végeznek el a kiállítás ideje alatt. Szűrővizsgálatokat több alkalommal az ország több helyén is tartanak, a VitalExpo-n azonban az ismert szűrések mellett komplex vizsgálatoknak is alávethetik magukat a látogatók. A teljesség igénye nélkül lesz vérnyomás- és vércukormérés, inbody testösszetétel vizsgálat, professzionális látásvizsgálat, homeopátiás gyógymódok, egyénre szabott folyadék beviteli illetve táplálkozással összefüggő tanácsadás és családi hidratációs tippek kicsiknek és nagyoknak. A szombati napon speciális szűrőkamionban végeznek kardiológiai, szemészeti, tüdőgyógyászati és egyéb vizsgálatokat.

nagy.jpg () 

Ha egészségről beszélünk, nem feledkezhetünk meg a betegségekről sem. Ahogy a megelőzés esetében, hosszas tájékozódásra van szükség a rekreációs lehetőségek felkutatásakor is. A betegségek felismeréséhez és kezeléséhez ismernünk is kell azokat. A kiállítás négy napja alatt számos ismert orvos tart előadást az előbbiekben említett témakörökben, úgy, mint a daganatos betegségek felismerése, ételintolerancia jellegzetes tünetei, sportolás és folyadékfogyasztás. Elsősegély-nyújtási tanácsokat személyesen Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője ad majd.

A kiállításra online kedvezményes belépőjegy is kapható, mely jeggyel az összes egyidejű kiállításra érvényes.

Látogasson el családjával vagy barátjával a VitalExpo kiállításra, vegyen részt a vizsgálatokon és ismerjen meg minél több terméket és szolgáltatást.

Bővebb információért, jegyvásárlásért és a részletes programokért keresse fel a kiállítás  weboldalát: www.vitalexpo.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X