Főoldal > EGÉSZSÉG > Tavaszi megújulás kívül-belül az ABY növényi Omega-3 segítségével(X)

Tavaszi megújulás kívül-belül az ABY növényi Omega-3 segítségével(X)

0

Írta:

Az ABY közösségi oldalának („ABY Életmód Akadémia”) pénteki rovatában hé

kep.jpg ()Az ABY közösségi oldalának („ABY Életmód Akadémia”) pénteki rovatában hétről hétre olvasható, hogy a testmozgás kihagyhatatlan feltétele a tartós karcsúságnak, fizikai és szellemi teljesítőképességnek. A rendszeres testmozgás mellett a kiegyensúlyozott és megtervezett étrend elengedhetetlen része a diétának. Előre gondolkodni azért is fontos, hogy amikor nassolásra csábulunk, mindig legyen nálunk egészséges alternatíva.

Erre nyújthat megoldást az ABY Perfect Day Diéta termékcsalád, amit a fogyni vágyók főétkezések között vagy a főétkezések helyettesítéseként is fogyaszthatnak. A jótékony Omega-3 zsírsavakat tartalmazó diétás termékek 4-féle ízben kaphatók, amelyből napi 2 adag az ideális mennyiség. A 4-féle ízből a legkülönlegesebb a fogyókúrás piacon ritkán használt, sós ízesítésű Perfect Day Diéta paradicsomleves. Az édesszájúakra pedig 3 ínycsiklandó íz is vár: csokoládé, vanília és eper. Ez a csíraőrleménnyel dúsított finomság tökéletes lehet egy déli ebéd vagy egy könnyű vacsora kiváltására. A nap folyamán egy kis vízzel, tejjel vagy gyümölcslével elkeverve bárhol percek alatt fogyasztható.

A Perfect Day Diéta termékeket az alapul szolgáló, árpacsíra és kölescsíra teszi igazán különlegessé. A Föglein Ferenc által kidolgozott, világszabadalom által védett eljárással csíráztatjuk a magokat és a legmegfelelőbb fejlődési szakaszban feldolgozzuk. Így biztosítjuk vásárlóinknak a kiemelkedő minőséget és a különleges növényi hatóanyagok (kovasav, B-vitaminok) bevitelét. A termékekben lévő növényi Omega-3 számos jótékony hatással bír, ideális szinten tartja a vérben a koleszterint, segítheti az agyi és az idegrendszeri működést, valamint csökkentheti a gyulladásos betegségek kialakulásának valószínűségét. (A növényi Omega-3 hatásairól bővebben „Egészségmegőrzés növényi Omega-3 zsírsavakkal” cikkünkben olvashat.) A növényi Omega-3 zsírsavakon túl a Perfect Day Diétás shake-ek 12-féle hozzáadott vitamint és 10-féle hozzáadott ásványi anyagot tartalmaznak, aminek köszönhetően kedvező hatással vannak a bőrre és a hajra is. Próbáld ki Te is és rázd fel diétádat egy Perfect Day Diéta shake-kel!

További információk!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X