Főoldal > EGÉSZSÉG > Méregtelenítés méhkenyérrel (X)

Méregtelenítés méhkenyérrel (X)

0

Írta:

A méregtelenítésről sokat beszélnek és … teljesen jogosan.

 Mert minden percben újabb és újabb méreganyagokat halmozunk fel szervezetünkben: a levegőből amit belélegzünk, a vízből amit iszunk, az élelmiszerekből és a gyógyszerekből. Éppen ezért szükségünk van rendszeres méregtelenítésre természetes módon. Erre a tökéletes megoldás a méhkenyér!
Az Apiland méhkenyér, az ideális a méreganyagok eltávolítására és szervezetünk megerősítésében. A méhkenyér a kaptárban természetes körülmények között erjesztett virágpor. A méhek a virágport a kaptárba viszik és a lép sejtjeibe ürítik, ahol ezt egy kis mézzel és különböző enzimekkel keverik, ezután viasszal leszigetelik. Ezen a helyen a kaptárban található mikroorganizmusok, a hőmérséklet és a páratartalom hatására a virágpor egy sor biokémiai átalakuláson megy keresztül majd 3 hónap természetes erjedés után, méhkenyérré válik.
A méhkenyér értékesebb tulajdonságokkal rendelkezik, mint a virágpor, az egyszerű cukrok magas tartalmának, az (A, B, C, E és K) vitaminoknak, a tejsavnak, az enzimeknek és az ásványi anyagoknak (nátrium, kálium, foszfor, cink, magnézium, kalcium, vas, szelén) köszönhetően. Hasznosnak bizonyul a vérszegénység megelőzésében és kezelésében. A méhkenyér egy természetes bioserkentő, amely növényi hormonokban, antioxidáns hatású polifenolokban, ásványi anyagokban és hatóanyagokban gazdag, amelyek ebből a méhészeti termékből egy fontos jótékony energia-, vitalitás- és általános jó közérzet forrást teremtenek.

A méhkenyér különösen ajánlott a máj és az emésztőrendszeri betegségekben szenvedőknek, biztosítja a máj megfelelő működését és elősegíti a szervezet méregtelenítését. Ezen kívül hozzájárul a vér koleszterinszintjének csökkentéséhez, és javasolt a keringési problémákkal küzdőknek vagy az érelmeszesedésben szenvedőknek.
Mivel a méhkenyérnek édes-savanykás az íze, az Apiland elkészítette az édes szájúak számára … a méhkenyér mézben terméket. A megőrölt méhkenyeret összekevertük a legfinomabb mézzel, amely mindenki tetszését biztosan elnyeri. Most, az 500 g-os méhkenyér vásárlása esetén ajándékba kap egy 200 g-os méhkenyér mézben terméket is. Ez a remek ajánlat pedig díjtalan szállítási költséggel van csomagolva.

Gyűjtsön erőt az Apilanddal, az Ön szakértője méhészeti termékekben!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X