Főoldal > EGÉSZSÉG > Ciarát eljegyezték

Ciarát eljegyezték

Ciaraeljegyzésénekesnőházasságszerelemsztár
0

Írta:

Sportoló kedvese, Russell Wilson egy mesés gyűrűvel lepte meg az énekesnőt.

Bár még csak 11 hónapja randiznak, Ciara és szerelme, Russell Wilson úgy döntöttek, ideje szorosabbra fűzni a szálakat, és a Seychelle-szigeteken töltött márciusi vakációjuk alatt eljegyezték egymást. Russell egy csodaszép, méretes gyémántgyűrűt ajándékozott kedvesének, aki ezt nemrég két rendezvényen is megmutatta a világnak.

A párt március 19-én a Las Vegas-i The Marquee Nightclub and Dayclub rendezvényén kapták lencsevégre, ahol Ciara elég jó bőr volt, a szó minden értelmében, ugyanis fekete bőrfelsőt és hozzá illő, fekete és világosbarna anyagból álló bőrszoknyát viselt, szettjéhez pedig magassarkú gladiátorszandált választott. Csupán annak nem tűnt fel, hogy a szettből kilátszik a hasa és a köldöke, aki végig csak a gyűrűjét bámulta.

Másnap már egy Los Angeles-i rendezvényen mutatta meg a világnak, mennyire szerencsés ember az ő szíve választottja, ugyanis egy mélyen dekoltált, igencsak rövidke, alul átlátszó tüllel meghosszabbított kis fekete ruhát viselt. Biztosan nem csak nekünk tűnik fel, hogy Ciara nem mosolyog a képeken, de ez talán csak azért van, mert 24 óra alatt ez volt a második rendezvény, ahol meg kellett jelennie… ettől valószínűleg elfáradt egy picit.

A pár kapcsán egyébként érdekesség, hogy még nem feküdtek le egymással – vallási okokból ezt csak az esküvő után tervezik. Ciarának viszont van már egy gyerkőce az előző kapcsolatából: a rapper Future-rel el is jegyezték egymást, de a dologból nem lett házasság.

A szülés után a 30 éves énekesnő nem kevés akaraterővel 25 kilót adott le, mindössze négy hónap leforgása alatt. „Amikor megszületett a kisbabám, tudtam, hogy ideje elkezdeni egy kicsit magamra is figyelni megint. A diétákat nem szeretem, de egy kicsit szigorúbbnak kellett lennem magammal, ezért beiktattam pár változtatást. Több zöldséget ettem, több vizet ittam, és az edzéseim is egyre keményebbek lettek” – mondta.

Majd hozzátette, hogy azért olykor ő is elgyengül. „A gyorskaja a gyengém, és ha nagyon szigorú diétán vagyok, olykor úgy érzem, nem bírom tovább, ha nem ehetek legalább egy pár falat sült krumplit, hamburgert vagy pizzát” – sorolta.

Ha viszont gyorsan tör rá az éhség, iszik egy kis vizet, majd megkérdezi magától: tényleg olyan életbevágó lenne most az a tányér tészta? Ha a „nagy kérdésre” akkor is igennel válaszol, akkor egy kis adagnyit engedélyez magának belőle, de később lemozogja a pluszkalóriákat.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X