Főoldal > AKTUÁLIS > Cicit villantott Ciara és Demi Lovato is

Cicit villantott Ciara és Demi Lovato is

CiaradekoltázsDemi Lovatoénekesnőmellsztár
0

Írta:

A két fiatal énekesnő dekoltázsát nem lehetett nem észrevenni a rendezvényen.

Bár Ciara és Demi Lovato eléggé különböznek egymástól, zenéjüket tekintve legalábbis biztosan, egy dolog azért közös bennük: szeretnek dögösen, sőt, olykor feltűnően szexin öltözködni.

A Billboard’s Women In Music elnevezésű, New York City-ben tartott rendezvényen ráadásul mindketten úgy döntöttek, megmutatják ország-világ előtt, mennyire bevállalósak, és igencsak cicivillantós szetteket választottak: Ciara egy trükkös tüllszerű felsővel viselte miniszoknyáját, míg Demi hosszú, elegáns nadrágot választott, amihez egy mélyen kivágott blézert vett fel.

Mindketten elképesztően dögösek voltak, bár azért olykor kicsit tartottak attól, nehogy a kelleténél többet mutassanak a rajongók és fotósok előtt. Főleg Demi arcán lehet látni néhány fotón az aggodalmat – bár stylistja minden bizonnyal kitalálta, hogyan lehet elcsúszásmentesen rögzíteni a blézert, de azért semmi sem biztos. Láttunk már véletlen cicivillantást fontos rendezvényeken…

Demi azt korábban is hangsúlyozta, hogy magabiztos (Confident – új albumának címe is ez, a szerk.), és büszke a testére. Hogy ezt bebizonyítsa, a Vanity Fair magazinnak teljesen meztelenül állt modellt néhány hete, amit ő örömmel tett, de a fotózás megosztotta rajongóit.

Egyesek szerint nem kellene túlzásba vinni a meztelenkedést, mert nemcsak így lehet lemezeket eladni, mások viszont nem kifogásolják Demi pucér képeit, hiszen a 23 éves sztár remek formában van. Ezt manapság már egészséges életmódjának köszönheti, de ez nem volt mindig így – korábban a drogokkal is meggyűlt a baja.

Napjainkban kiegyensúlyozott diétával és rendszeres sporttal tesz azért, hogy megőrizze testi-lelki egyensúlyát. „Heti 5-6 edzést iktatok be a személyi edzőmmel, de nem a fogyás miatt, hanem azért, mert egyszerűen szükségem van a sportra ahhoz, hogy kiegyensúlyozott maradjak és oldjam a stresszt. Sokat futok, bicajozom, bokszolok és jógázom” – sorolta Demi.

Ami Ciarát illeti, a 30 éves énekesnő nem kevés akaraterővel 25 kilót adott le mindössze négy hónap leforgása alatt. „Amikor megszületett a kisbabám, tudtam, hogy ideje elkezdeni egy kicsit magamra is figyelni megint. A diétákat nem szeretem, de egy kicsit szigorúbbnak kellett lennem magammal, ezért beiktattam pár változtatást. Több zöldséget ettem, több vizet ittam, és az edzéseim is egyre keményebbek lettek” – mondta.

Majd hozzátette, hogy azért olykor ő is elgyengül. „A gyorskaja a gyengém, és ha nagyon szigorú diétán vagyok, olykor úgy érzem, nem bírom tovább, ha nem ehetek legalább egy pár falat sült krumplit, hamburgert vagy pizzát” – sorolta. Ha viszont gyorsan tör rá az éhség, iszik egy kis vizet, majd megkérdezi magától: tényleg olyan életbevágó lenne most az a tányér tészta? Ha arra akkor is igennel válaszol, akkor egy kis adagnyit engedélyez magának belőle, de később lemozogja a pluszkalóriákat.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X