Főoldal > EGÉSZSÉG > Rekordokat dönt Garfield (X)

Rekordokat dönt Garfield (X)

0

Írta:

Garfield, a nagy macskalandor visszatért… és nem üres manccsal! Elhozta a SPAR áruházaiba legjobb barátait, az állatvilág rekordereit, hogy tovább gyarapítsuk ismereteinket, no és persze matricagyűjtő albumaink számát.

Mi, “mániások” ennek szívből örülünk, mert végre ismét gyűjtögethetjük, ragasztgathatjuk, cserélgethetjük e gyönyörű állatos matricákat. De ha valaki ennél még több izgalomra vágyik, annak eláruljuk, hogy Garfield 2,5 millió összértékű nyereményeket is elrejtett a tasakokba! Lássuk lépésről lépésre!

Garfield a régi
A jól bevált mechanizmus semmit nem változott: a vásárlóknak a különböző, rekordokat tartó állatokat ábrázoló matricákat kell gyűjtenünk a SPAR csoportáruházaiban. Az albumot a teljes promóciós időszak alatt, március 10-től május 4-ig vásárolhatjuk meg a pénztáraknál 599Ft-os áron! Minden elköltött 3000 Ft után kézhez kapunk egy 5 db állati rekordos matricát tartalmazó ingyenes zöld tasakot. Ám ha ez kevés, akkor 99 Ft-ért most is vehetünk mellé kék zacskót is, amelyben szintén 5 matrica lapul. Sőt idén sem maradnak el az ajándék matricacsomagok a hétről hétre változó akciós termékek megvásárlása után.

Szórakozva tanulhatunk
Ahogy azt már évek alatt megszokhattuk, az album olvasmányosan megfogalmazva mutatja be a rekordokat tartó állatokat, hogy a matricaillesztgetés alatt egy kis “tudomány” is ragadjon ránk. A SPAR szándéka ezzel a promócióval is a gyűjtőszenvedély felébresztésén túl a színvonalas ismeretterjesztés. Az album ismeretanyaga lehetőséget ad, hogy közösséget vállaljunk olyan értékekkel, mint az állat- és természetszeretet.

100 000 Ft-os nyeremények a tasakokban
Egy tasakot se dobj ki bontatlanul! Kedvenc cicusunk ugyanis 25 db matricacsomagba egyenként 100 000 Ft értékű utalványt is elrejtett! És hogy a játék valóban a vakszerencsén múljon, az összegre feljogosító utalványokat teljesen átlagosnak tűnő zöld tasakokba csúsztatta. Így országszerte mindenkinek egyenlő esélye nyílik a 25 db 100 000 Ft-os nyeremény egyikére.

Országos roadshow
És ha már szóba került az egész ország, újabb jó hír: a promóció ideje alatt Budapesten kívül rengeteg településre személyesen is ellátogat Garfield.

Csere-bere alkalmazás
A matricagyűjtés velejárója a felesleges matrica. De ahogy a mögöttünk álló hűségakciók esetében, a SPAR most is biztosítja a cserebere lehetőségét. Sőt, egy új mobilalkalmazással is szeretne_a gyűjtők kedvében járni.
Itt szerencsés esetben egy-két nap alatt lecsaphatunk az összes hiányzó matricára.
Azoknak pedig, akiknek ilyen rekord számú információ után is maradt kérdésük, netán kedvük kalandozni, játszani és nyerni, kattintsanak a mobilról is elérhető www.allatirekordok.hu weboldalra.

Jó matricázást kívánunk mindenkinek!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X