Főoldal > EGÉSZSÉG > Csillagjegyed megmutatja, hogyan gyógyulj!

Csillagjegyed megmutatja, hogyan gyógyulj!

betegségcsillagjegyegészséggyógymódgyógyulás
0

Írta:

A csillagok állása még a gyógyulásban is segít: tudd meg, neked mire kell odafigyelned a horoszkópod alapján

Kos (március 21 – április 20.)

Fő problémája a stressz, amit gyógyszerek helyett jobb, ha kineziológiával vagy jógával próbál oldani. Mindenféle betegség esetén hatékony módszer számára az akupunktúra, a masszázs, az aromaterápia és a zeneterápia. Ezek mellet ajánlott kipróbálnia a homeopátiát, a gyógynövény kúrákat és a Bach-virágterápiát is.

Bika (április 21 – május 20.)

Testmozgással és megfelelő táplálkozással sokat tehet egészségéért. Elsősorban kényeztető testterápiákra van szüksége, mint a masszázs, iszappakolás és gyógyfürdő. Legjobb számára, ha időnként egy jó böjtkúrát tart, de a fizikoterápia és az aromaterápia is jól hat a jegy szülötteire.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Jógával és hipnózisterápiával könnyedén leküzdheti a kimerültséget. Apróbb betegségeit orvosolhatja gyógynövények segítségével és barlangi tiszta levegőkúrával, mert gyakoriak nála a légúti betegségek. Stresszoldásra legmegfelelőbb a homeopátia, az akupunktúra és a pszichoterápia.

Rák (június 22 – július 22.)

Női problémák, vagy terhességi gondok esetén alkalmazzon gyógynövényeket. Fájdalomcsillapításra és lelki bajokra legjobb számára a homeopátia. Jót tesz mindenféle testmozgás, főleg az úszás, a tánc és a jóga, de ha úgy érzi, kipróbálhatja a művészetterápiát is.

Oroszlán (július 23 – augusztus 23.)

Számára legjobb terápia a kíméletes testmozgás. Fontos, hogy a megfelelő táplálkozás mellett fogyasszon olyan étrendkiegészítőket, melyek a szív- és érrendszer egészségét javítják, mert ezek kényes pontjai.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 23.)

Első helyen áll nála a táplálkozásterápia, de nagyon fontos a gyógynövény erápia is. Ezekkel a módszerekkel szinte bármiből ki tudja kúrálni magát, azonban ha gyomor- vagy bélproblémák támadják meg, akkor legjobb, ha a homeopátiához fordul.

Mérleg (szeptember 24 – október 23.)

Alkatához jól illik a Bach-virágterápia, de a pszichoterápia és a művészetterápia is nagyon jól hat rá. Jellemzőek rá az anyagcsere-betegségek és a hormonproblémák, melyeket egészséges táplálkozással sikeresen előzhet meg, de gyógynövények, és homeopátia használatával javíthatja is a már kialakult állapotot.

Skorpió (október 24 – november 22.)

Mindenféle tisztítókúra jótékonyan hat az egészségére és ezzel gyakori depresszióját is könnyen kezelheti. Javasolt számára a jóga, a meditáció és a gyógyfürdőzés. Szüksége van rá, hogy valamivel egyensúlyt teremtsen magában, erre jó a Bach-virágterápia.

Nyilas (november 23 – december 21.)

Gyakoriak a jegy szülötteinél a májproblémák, ezért fontos a rendszeres májtisztítás, amit gyógynövényekkel végezhetnek legjobban, de más betegségek esetén is ez a legideálisabb gyógymód számukra. Ízületi problémák, reuma vagy köszvény esetén alkalmazzák a Bach-virágterápiát.

Bak (december 22 – január 20.)

Jellemzőek rá a mozgásszervi problémák, melyeket masszázzsal kitűnően kezelhet, de hatásosak lehetnek a gyógytornák és a fizikoterápiák is. Kiegészítő terápiaként alkalmazható még a Bach-virágterápia, a gyógynövények ereje, és az aromaterápia.

Vízöntő (január 21 – február 19.)

Minden harmonizáló terápia jó gyógymód számára, mint a pszichoterápia, a fényterápia és a hipnózis. Különösen jót tehet a Kneipp-kúra, és a gyógytorna, de nyugodtan kipróbálhatja a gyógynövényeket, az aromaterápiát és a Bach-virágterápiát is.

Halak (február 20 – március 20.)

Számára nagyon jó a jóga és az agytréning, hogy megvédje egészségét, és ezek segítségével aktivizálhatja öngyógyító energiáit is. Rendszeres böjtre van szüksége a test, lelki megtisztuláshoz. A talpmasszázsnak rendkívüli gyógyító ereje van a jegy szülötteinél. Függőségeit Bach-virágterápiával orvosolhatja.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X