Főoldal > EGÉSZSÉG > Neves edzők sietnek az otthonaikba zárkózottak segítségére

Neves edzők sietnek az otthonaikba zárkózottak segítségére

edzésotthoni edzés
0

Írta:

A wellandfit.hu vezetőszerkesztője, Jenei Gréta beszél arról, hogyan segít az életmódportál az olvasóknak a következő időszakban.

Senki sem volt felkészülve arra, ami most az országban és a világban zajlik, így a wellandfit.hu csapatának tagjait is letaglózta ez a talányos helyzet – ami még most is tart, és várhatóan tartani fog jó darabig. Magyarország leglátogatottabb online életmód portáljának vezetőjeként tudom, hogy ebben a helyzetben felelősség hárul ránk, hiszen az egészségmegőrzés még nagyobb hangsúlyt kell, hogy kapjon a következő, nehéz hetekben. Átgondolva a lehetőségeinket arra jutottunk, hogy legtöbbet azzal tehetjük olvasóinkért, ha az otthonaikba rekedt embereknek olyan online csatornát hozunk létre a közösségi médiában, amelyen keresztül minőségi segítséghez juthatnak videóink által. Szeretnénk olyan önzetlen közösséget építeni neves és elismert szakemberek közreműködésével, amelyben útmutató videók sokasága közül válogathatnak azok, akik tenni akarnak magukért.

Az otthoni mozgást támogató anyagainkkal a négy fal között végezhető, lehetőség szerint kevés kelléket igénylő feladatok átadása a cél. A kezdeményezésünkhöz csatlakozott már Katus Attila és Szentgyörgyi Rómeó, és a 2019-es Év edzője választás nyertesei közül többen is örömmel állnak az emberek rendelkezésére hétfőtől. Március 23-ától a hét minden napján a wellandfit.hu Facebook csatornáján teszünk közé élő közvetítéseket és videókat, az időpontokról tájékoztatjuk majd a látogatókat. A személyi edzések mellett jóga órákkal, pilates edzésekkel, terhestornával, gyerekeket vonzó otthoni tesi órákkal és rehabilitációs gyakorlatokkal várjuk a nézőinket. Azt tervezzük, hogy a palettát folyamatosan bővítjük majd, nemcsak a testre, a lélekre is koncentrálva. A jövő héten egy életmódtanácsadó fog támpontokat adni ahhoz, hogyan viszonyuljunk az helyzet adta kihívásokhoz, és a wellandfit.hu állandó szakértője, Szarka Dorottya dietetikus is készül videóval.

A videók mellett portálunk állandó szakértőinek írásaival is jelentkezünk. Cikkeinkkel ugyancsak a kialakult helyzetre fókuszálunk, támogatást nyújtva azoknak, akik a megváltozott körülményekhez alkalmazkodva tesznek önmagukért. Bízom abban, hogy a segítő szándék és a közösség ereje apró csodákra is képes lesz! Remélem, hogy a wellandfit.hu kezdeményezéséhez csatlakozó önzetlen szakértők tudása hozzájárul majd ahhoz, hogy a feszült hétköznapokat együtt, közösen, könnyebben vészeljük át.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X