Főoldal > AKTUÁLIS > Meglepő döntést hozott Drew Barrymore

Meglepő döntést hozott Drew Barrymore

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Ragyogó lakberendezési ötletek Így edd a tésztát, ha nem akarsz hízni A legtöbb sztáranyuka

Ragyogó lakberendezési ötletek

Így edd a tésztát, ha nem akarsz hízni

A legtöbb sztáranyuka arra törekszik, hogy kisbabája születése után minél gyorsabban régi formáját hozhassa, és mielőbb visszatérhessen munkájához, valamint a rivaldafénybe. Drew Barrymore viszont köszöni szépen, jól érzi magát anyukaként. Sőt, a színésznő úgy döntött, olyannyira otthon akar még maradni, hogy máris várandós a második gyerekével.

Az örömhírt a színésznő sajtósa megerősítette az egyik külföldi magazinnak, és nem sokkal később Drew is megszólalt. „Amikor a kislányomat, Olive-ot vártam, nem akartam erről beszélni, de mindig mindenki a terhességemről kérdezett. Szóval most elárulhatom: igaz a hír, ismét kisbabát várok” – mondta egy külföldi lapnak adott interjújában.

„Amikor rájöttem, rettentő boldog voltam. Szürreális és hihetetlen érzés… hihetetlenül boldog vagyok most, és nagyon szerencsésnek is érzem magam. Ez ismét egy csoda az életünkben” – tette hozzá a világsztár, aki mindig is nagy családról álmodozott.

Egy korábbi interjúban azt sem titkolta, hogy úgy véli, egyedüli gyerekként is jó dolog felnőni, hiszen neki is ez adatott meg. „De úgy érzem, a gyerekeimnek jobb lesz, ha együtt nőnek majd fel” – mondta.

Drew azt is fontosnak tartja, hogy egyéves kislánya, Olive ne váratlanul kapja a kistestvért, ezért férjével, Will Kopelmannel gyakran beszélnek neki arról, milyen lesz, ha megérkezik a tesója. „Nagyon okos kislány, biztos vagyok benne, hogy valamennyire érti, mi történik most a családunkban” – magyarázta.

A 38 éves sztár azt is megosztotta a világgal, milyen ételeket fogyaszt manapság legszívesebben. „Mindent eszem, de úgy érzem, kínai kaját mindig tudnék enni. Azért igyekszem nem túlzásba vinni a falatozást, figyelek magamra. Egészséges vagyok, fizikálisan és mentálisan is jól bírom a terhességet” – árulta el.

Drew az előző várandóssága alatt csaknem 20 kilót hízott, amit kislánya születése után Kimberly Snyder dietetikus segítségével adott le. Sok zöldséget, gyümölcsöt, teljes kiőrlésű gabonaféléket fogyasztott, és rászokott a zöld smoothie-ra, ami szerinte a legideálisabb napindító ital a világon.

drew2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Ami pedig a sportot illeti, a színésznő nagy pocakkal is sokat gyalogolt, és rendszeresen jógázott. A kis Olive születése után pedig fokozatosan tért vissza kedvenc mozgásformáihoz, az úszáshoz, a tánchoz és a pilateshez, melyeket most egy ideig ismét hanyagolni fog…

Drew szépségtippje

„Ha tükörbe nézel, soha ne legyél negatív, és ne becsüld alá magad, mert nem egészséges! A boldogság az új make up, egy mosoly pedig szebb, mint a legklasszabb rúzs, amit felkenhetnél – legyen az új mantrád ez” – nyilatkozta egy külföldi lapnak a sztár.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X