Főoldal > DIÉTA > 5 élelmiszer, ami szinte leolvasztja rólad a kilókat

5 élelmiszer, ami szinte leolvasztja rólad a kilókat

diétazsírégetés
0

Írta:

Itt az ideje, hogy beépítsd ezeket az ételeket az étkezéseidbe!

A nyári hónapokban szerencsére rengeteg olyan egészséges élelmiszer kapható, amelyek rendkívül jó hatással vannak a fogyókúrára. Mutatjuk is őket!

 

  1. Málna

    A málna telis-tele van rostokkal, egy csészényiben ugyanis 8 gramm található meg. A rostok pedig nagyon kedvező hatással vannak a bélrendszerünkre, hiszen képesek csökkenteni a zsírokat okozó gyulladásokat.

  2. Cukkini

    Tudtad, hogy 100 gramm cukkinivel 3 gramm rostot és csak 30 kalóriát viszel be? Pontosan ezért a cukkini az egyik leglaktatóbb kalóriaszegény étel, amelyből ráadásul nagyon változatos ételeket rittyenthetsz.
  3. Spenót

    A spenót egy igazi vitaminbomba, melyben jelentős mennyiségű A-, B-, E- és C-vitamin található. Ezenfelül szabályozza a vérnyomásodat, csökkenti a fáradtságérzetet és a vérzékenységet.

  4. Uborka

    Az uborka nagy százalékban tartalmaz vizet és rostokat, így nagyon jó hatással van az emésztésre, vagyis megkönnyíti a fogyókúrát.

  5. Zeller

    A zeller nagy mennyiségben tartalmaz A-, B- és C-vitamint, foszfort, káliumot, vasat, magnéziumot, kalciumot, illetve szerves nátriumot. De, ami legjobb, hogy a fogyókúrádat segítheti, ugyanis étvágycsökkentő. Ezenfelül a benne található rostoknak köszönhető emésztésserkentő hatással rendelkezik.

Forrásunk volt.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X