Főoldal > EGÉSZSÉG > Asztro-tippek a Rák havára

Asztro-tippek a Rák havára

ezotériahoroszkóp
0

Írta: and

Rák (VI. 22. – VII. 22.) Csúcsformában vagy, az eszed úgy vág, mint a borotva, és most fantasztikus kapcsolatokat is köthetsz. A hangulatod optimista, tele vagy erővel, energiával. Viszont a szerelemi életedben kisebb bonyodalom várható. Talán azért, mert valaki felkelti az érdeklődésedet, de félsz a visszautasítástól, ezért nem mered feltárni valódi érzéseidet, inkább barátként közelítesz […]

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Csúcsformában vagy, az eszed úgy vág, mint a borotva, és most fantasztikus kapcsolatokat is köthetsz. A hangulatod optimista, tele vagy erővel, energiával. Viszont a szerelemi életedben kisebb bonyodalom várható. Talán azért, mert valaki felkelti az érdeklődésedet, de félsz a visszautasítástól, ezért nem mered feltárni valódi érzéseidet, inkább barátként közelítesz felé.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)

Váratlan dolgokban bővelkedik ez a hónap, és olyasmi történhet, amire mindig emlékezni fogsz. Boldognak és önfeledtnek érezed magad, hiszen szeretsz, és viszont szeretnek. Pénzügyeid sem állnak rosszul, és megszabadulsz végre egy olyan embertől, aki a tavaszi hónapjaidat megkeserítette örökös sirámaival.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)

Ha változtatni szeretnél az életeden, akkor itt a ragyogó alkalom. Ebben a hónapban olyan emberekkel találkozol, akiken keresztül a sors lehetőséget kínál, hogy könnyebben továbblépj. Figyelj jobban az álmaidra is, mert azokat megfejtve rájöhetsz a nappali problémák megoldására. Tarts a munkahelyeden rózsaolajat: illatát beszippantva csökkentheted az izom- és idegfeszültséget.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)

Nem várt lehetőség adódik, aminek köszönhetően megoldhatsz egy olyan problémát, amely a családi életedet is feszültté, olykor már-már elviselhetetlenné tette. Külföldi utazás ragyogóan sikerül, és egy tanfolyam vagy tábor is új távlatokat nyithat meg előtted, amitől másként látod a világot, és benne önmagad. Szerelemi kapcsolatban félreértés adódik, ez azonban gyorsan tisztázható.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)

Részt veszel egy olyan eseményen, amely miatt mélyen a zsebedbe kell nyúlnod, ráadásul olyan emberekre is mosolyognod kell, akik számodra ismeretlenek, vagy egyáltalán nem szimpatikusak. De tedd meg mégis mindezt, mert egy fontos kapcsolatod múlhat rajta. Szerelmi életedben minden másként alakul, mint gondolod: ami kalandnak indul, abból komoly kapcsolat lesz.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)

A munkában sikeres és elismert leszel. Ha idényjellegű munkát vállalsz, arról a szezon végén kiderül, hogy újabb lehetőséget hoz, ami a megélhetésedben fejlődést, stabilitást jelent. A szerelmi életed továbbra is olyan bonyolult, mint az elmúlt hónapokban. Nem kell mindenről beszámolnod a rokonaidnak, mert úgysem értenek meg.

Bak (XII. 22. – 20.)

Tarts pihenőt, és tölts több időt a kedveseddel. Közös élményekre van szükségetek, hogy ne váljon unalmassá a kapcsolatotok, így biztos lehetsz benne, hogy nem férkőzik be közétek egy harmadik. Ha új munkára vágysz, a hónap közepén a sors lehetőséget kínál erre. Ragadd meg az alkalmat, mert élvezni fogod a feladatot és a díjazást is.

Vízöntő (I. 21. – II. 18.)

Olyan dolgokra adsz ki pénzt, amelyek nagyon megérik az árukat, vagy olyan boldoggá tesznek, hogy talán még a világról alkotott elképzeléseid is megváltoznak. Párkapcsolatodra a szeretetteljes jelző illik a legjobban. A munkatársaid között azonban akad olyan, aki rabolja az energiáidat. Különleges eseményen veszel részt, ami üdítően hat rád.

Halak (II. 19. – III. 20.)

Ha még nem vagy házas, itt az ideje, hogy kimondd a boldogító igent. Ha már együtt élsz valakivel, akkor olyan esemény történik, amely a kapcsolatotokat megerősíti. Jól érzed magad a bőrödben, és a boldogság sugárzóvá tesz. Ez az oka annak, hogy egyre többen szeretnének a közeledben tartózkodni. Külföldi utazás nem úgy sikerül, ahogyan azt előre eltervezted, a változtatás azonban gyorsan és könnyen megy.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Az otthonod és a családod tagjai igazi erőforrást jelentenek, és segítenek feltöltődni energiával, amire most nagy szükséged lesz. Hiszen a munkában olyan teljesítményt kellett eddig nyújtanod, ami miatt fáradtnak és kimerültnek érzed magad. Jól tennéd, ha most elmennél nyaralni. Olyasvalakivel kerülhetsz romantikus kapcsolatba, akivel élvezed a pillanatot, de nem tervezel vele hosszabb távra.

Bika (IV. 21. – V. 21.)

Találkozol a nagy szerelemmel, és képes vagy elfelejteni a korábbit, aki megsebezte a lelked. Még az is megtörténhet, hogy összebútorozol vele. Anyagi ügyekben légy óvatosabb, mert előfordulhat, hogy a munkahelyeden olyan változások történnek, amelyek érzékenyen érintik a pénztárcádat. Ezért próbálj meg takarékosabban élni, tartalékot képezni. A szabályokat tartsd be, mert a bírság keményebb lesz.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)

Ellenállhatatlanul vonzó vagy, ám olyan valaki szeretne meghódítani, akivel jobb lenne, ha nem kezdenél. Lehet, hogy csak akkor jössz rá, milyen nagy közöttetek a különbség, amikor már nyakig benne vagy a kapcsolatban. A munkában olyan váratlan lehetőség adódik, ami miatt irigyeid száma a sokszorosára emelkedik. Tarts rózsakvarcot a számítógéped mellett, gyógyító energiái megvédenek az elektromágnesesség káros hatásaitól.

A témáról bővebben a Wellness magazin júliusi számában olvashatsz!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X