Főoldal > AKTUÁLIS > Courteney Cox alkalmanként elcsábul

Courteney Cox alkalmanként elcsábul

courteney coxJóbarátokkülföldi sztárrégi fotóritka fotószínésznősztár
0

Írta:

A kultikus sorozat rajongói közül sokan még nem is éltek, vagy egészen picik voltak, amikor a következő kép készült.

Bár nem mai sorozat, a Jóbarátok még mindig elképesztően sikeres – a fiatalabb korosztályból is sokan nézik szívesen Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler és Joey kalandjait. És persze a sorozat, meg a sikerszériából úgy nagyjából minden igazi lájkmágnes is. Főleg, ha az egyik szereplő oszt meg valamit.

Nemrég Courteney Cox tett közkinccsé egy régi fotót az Instán: a kép még azelőtt készült, hogy a világ megismerte és megszerette volna a Jóbarátokat – vagyis legalább 25 éves, írja a Velvet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The one where the six of us went to Vegas and no one knew we were F.R.I.E.N.D.S yet #tbt #beforeitaired #lovetheseguys

Courteney Cox (@courteneycoxofficial) által megosztott bejegyzés, Máj 16., 2019, időpont: 2:22 (PDT időzóna szerint)

Bár a sorozatban még a fiatalon súlyproblémákkal küzdő Monicát alakította, Courteney-nek a valóságban nincs gondja a pluszkilókkal. „Az Atkins-diétát és a vércsoport-diétát kombinálom. Általában csak egy kávéval indítom a napot, reggelizni nem szoktam. Ebédre csirkét és salátát, eszem, amivel jóllakom, vacsorára pedig sovány húst és zöldségeket szedek a tányéromra” – mondta egy korábbi interjúban.

Azért alkalmanként elcsábul, és olyankor tésztát, kenyeret, vajat és sajtot is eszik. Ha pedig egy kicsit többet falatozott a finomságokból, akkor ő inkább a plusz mozgást választja. Szeret teniszezni, sétálni és túrázni. Egyik kedvenc mozgásformája pedig nem más, mint a Budokon jóga, ami a fitnesz és a jóga elemeit és a meditációt ötvözi, hogy segíthesse a belső egyensúly megteremtését. „Jó közös programnak tartjuk Jennifer Anistonnal az órákat. Élvezzük, közben pedig a stressztől is megszabadulunk” – mondta korábban Courteney, aki emellett Tracy Andersonnal is hetente többször izzad együtt a konditeremben.

Fotók: Getty, Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X