Főoldal > AKTUÁLIS > Courteney Cox popsit villantott a gálán

Courteney Cox popsit villantott a gálán

Courtney CoxJóbarátokszínésznősztár
0

Írta:

A Jóbarátok színésznője többet mutatott a kelleténél.

Akár azt is mondhatnánk Courteney Cox legutóbbi fotói láttán, hogy az 51 éves sztár nagyon szexin jelent meg az Ivor Novello Awards-on. A Jóbarátok színésznője azért kissé másként értelmezte a klasszikus fekete-fehér ünneplőruhát, és felül fehér ingben, alul pedig egy hosszú fekete csipke szoknyában jelent meg a zenészeket és dalszerzőket díjazó gálán.

Igen ám, de a csipkének – ha nem vesznek alá szinte semmit – van egy olyan tulajdonsága, hogy átlátszik. Nos, ennek köszönhetően láthatta az egész világ, hogy Courteney Cox fekete tangában ment a rendezvényre, sőt, a ruha alatt csupasz fenekét is bárki szemügyre vehette.

A világsztár merész szerelése persze nem mindenki tetszését nyerte el – sokan úgy vélik, ízléstelen volt. Mások szerint pedig azért is illett volna legalább egy kicsivel visszafogottabban öltöznie, mert a gálán nem ő, hanem vőlegénye, Johnny McDaid volt jelölt A legjobb dal kategóriában, mint Ed Sheeran Bloodstream című nótájának egyik dalszerzője.

Mások viszont úgy gondolják, hogy ha valakinek ilyen teste van, mint Courteney Coxnak, akkor az bátran vegyen fel szexi rucikat, legyen akárhány éves is. „Az Atkins-diétát és a vércsoport-diétát kombinálom. Általában csak egy kávéval indítom a napot, reggelizni nem szoktam. Ebédre csirkét és salátát, eszem, amivel jóllakom, vacsorára pedig sovány húst és zöldségeket szedek a tányéromra” – mondta egy korábbi interjúban.

„De ne gondolja senki, hogy szent lennék. Alkalmanként tésztát, kenyeret, vajat és sajtot is eszem, ami valószínűleg nem a legjobb ötlet” – tette hozzá. Majd annyit mondott, hogy persze, aggódhatna a pluszkalóriák miatt, de ha többet eszik, főleg ezekből a finomságokból, akkor ő inkább a plusz mozgást választja.

Nagyon szeret teniszezni, sétálni és túrázni. Egyik kedvenc mozgásformája pedig nem más, mint a Budokon jóga, ami a fitnesz és a jóga elemeit és a meditációt ötvözi, hogy segíthesse a belső egyensúly megteremtését. „Jó közös programnak tartjuk Jennifer Anistonnal az órákat. Élvezzük, közben pedig a stressztől is megszabadulunk” – mondta korábban Courteney.

Vékony, izmos alakját tehát részben a jógának köszönheti, részben szerencsés génjeinek, részben pedig a sztárok személyi edzőjének, Tracy Andersonnak, aki neki is segít az alakformálásban. Hetente négyszer izzadnak együtt a konditeremben, és az eredmény rendkívül látványos.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X