Főoldal > AKTUÁLIS > Bikiniben ünnepelte 50. szülinapját a dögös Courtney Cox

Bikiniben ünnepelte 50. szülinapját a dögös Courtney Cox

diétaedzésfitneszfogyókúragasztromozgássztártáplálkozás
0

Írta: and

Mi sem, főleg, miután megláttuk azokat a képeket, ahol falatnyi bikiniben sétál a tengerparton, megmutatva tö

Mi sem, főleg, miután megláttuk azokat a képeket, ahol falatnyi bikiniben sétál a tengerparton, megmutatva tökéletesen kimunkált testét. Nem csoda, hogy a nála jóval fiatalabb pasija, a 37 éves zenész, Johnny McDaid is büszke rá.

A tökéletes alak mögött persze rengeteg munka áll, ami nem okoz gondot Courney-nak, hiszen imád edzeni.

cox2.jpg ()Fut, Pilates-ezik teniszezik, szörfözik, jógázik, de persze az erősítő edzésekről sem feledkezik meg. Természetesen minderre személyi edzőt is tart, biztos, ami biztos, hogy előírja a sztár számára a megfelelő edzésadagokat, és felügyelje a gyakorlatok végrehajtását.

Nincsen edzés megfelelő étkezés nélkül – ezt Courtney is tudja! Ennek érdekében szigorúan betartja az alacsony szénhidráttartalmú diétáját, kerüli a koffeint és rengeteg méregtelenítő hatású kókuszvizet iszik. Mindemellett Courtney a vércsoportdiéta elkötelezett híve. A diéta szerint minden vércsoportnál megvannak azok az élelmiszerek, amelyek fogyaszthatók, és amelyeket érdemes elkerülni.

Tehát míg egy  A vércsoportú ember számára megfelelő a vegetáriánus étrend, addig egy 0-ásnak szüksége van húsra, míg a gabonaféléket és tejtermékeket érdemes kerülnie. Bár tudományosan nincs alátámasztva ez a fajta diéta, Courtney-nak úgy tűnik bejött. Elmondása szerint amúgy is imádja a zöldségeket, ezek mellett ügyel a megfelelő fehérjebevitelre is. Főleg csirkét, halat, de a tojást és a pulykasonkát is kedveli, a gyümölcsökért viszont nem rajong De, mint mindenki másnak, neki is vannak gyengeségei, neki például a sült krumpli és a tésztafélék – ezekből azonban igyekszik minél ritkábban enni.

courtney3.jpg ()

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X