Főoldal > AKTUÁLIS > Courteney Cox egyszerű ruhában is dögös

Courteney Cox egyszerű ruhában is dögös

Courtney CoxJóbarátokszínésznő
0

Írta:

A Jóbarátok Monicája, Courteney Cox talpig feketében jelent meg egy rendezvényen.

Vannak sztárok, akik úgy kicsípik magukat egy-egy bemutatóra, hogy kis túlzással az anyjuk sem ismerne rájuk, de persze találunk példákat az ellentáborból is. Ilyen például Courteney Cox, aki nemrég a Superga XO Jennifer Meyer cipőkollekció Los Angeles-i bemutatójára „csak” egy fekete szettet öltött magára.

Azért használtunk idézőjelet, mert az 51 éves sztár a méretre szabott nadrágban, tökéletesen passzoló ingben és kiegészítőkben is csinos és felettébb elegáns volt a Chateau Marmontban megtartott rendezvényen.

Persze voltak, akik szerint a szett még így is picit szexibb volt a vártnál, ugyanis a gombolásnak köszönhetően bizonyos szögből fotózva be lehetett látni, de Courteney-t ez aligha feszélyezte. Ő valószínűleg most is csak mosolyog azokon, akik belekötnek a stílusába, viszont örömmel fogadja az alakját érintő dicséreteket.

Ezekből pedig ki is jár neki, bőven, ugyanis 51 év ide vagy oda, de a színésznő remek formában van: a sok mozgásnak, valamint egészséges étrendjének köszönhetően gyakorlatilag egy kilónyi súlyfelesleg sincs rajta.
„Az Atkins-diétát és a vércsoport-diétát kombinálom. Általában csak egy kávéval indítom a napot, reggelizni nem szoktam. Ebédre csirkét és salátát, eszem, amivel jóllakom, vacsorára pedig sovány húst és zöldségeket szedek a tányéromra” – mondta egy korábbi interjúban.

„De ne gondolja senki, hogy szent lennék. Alkalmanként tésztát, kenyeret, vajat és sajtot is eszem, ami valószínűleg nem a legjobb ötlet” – tette hozzá. Majd annyit mondott, hogy persze, aggódhatna a pluszkalóriák miatt, de ha többet eszik, főleg ezekből a finomságokból, akkor ő inkább a plusz mozgást választja.

Nagyon szeret teniszezni, sétálni és túrázni. Egyik kedvenc mozgásformája pedig nem más, mint a Budokon jóga, ami a fitnesz és a jóga elemeit és a meditációt ötvözi, hogy segíthesse a belső egyensúly megteremtését. „Jó közös programnak tartjuk Jennifer Anistonnal az órákat. Élvezzük, közben pedig a stressztől is megszabadulunk” – mondta korábban Courteney.

Vékony, izmos alakját tehát részben a jógának köszönheti, részben szerencsés génjeinek, részben pedig a sztárok személyi edzőjének, Tracy Andersonnak, aki neki is segít az alakformálásban. Hetente négyszer izzadnak együtt a konditeremben, és az eredmény rendkívül látványos.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X