Főoldal > DIÉTA > Ez a diéta tartja bombaformában Bruce Springsteent 70 felett is

Ez a diéta tartja bombaformában Bruce Springsteent 70 felett is

Bruce Springsteenéletmód
0

Írta:

Bruce Springsteen még 75 évesen is turnézik, ráadásul mindezt nagyon jó formában teszi. A The Times-nak adott interjújából az is kiderül, mi a titka az amerikai énekesnek.

Bruce Springsteen még 70 felett is olyan aktívan él, mint fiatal korában. Zenekarával, az E Street Band-del még mindig turznézik, fitt életmódjának köszönhetően a több mint 3 órás koncertek pedig meg se kottyanak neki. Az interjúban ő maga is úgy fogalmazott, hogy egészségi szempontból abszolút a  csúcson érzi magát. Nagyon szigorú étrendet tart, ami igazából csak egy teljes értékű étkezésből áll:

„Reggel bedobok egy kis gyümölcsöt, aztán már csak vacsorázom. Ettől maradtam ilyen fitt és szikár” – mondta el az interjúban. Hozzátette azt is, hogy ma már sokkal több pihenést enged meg magának két fellépés között.

Az énekes családjában kiemelten fontos az egészség, és életmódjának köszönhetően ezt ki is tudja élvezni. Feleségét azonban nemrég diagnosztizálták a csontrák egyik típusával. Férje elmondása szerint az orvosok nagyon sokat segítettek eddig is, de felesége, Patti Scialfa visszavonult az intenzív turnézástól, hogy gyógyulására koncentrálhasson.

Forrásunk volt.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X