Főoldal > DIÉTA > Rengeteget fogyott Zoltán Erika: kitálalt a részletekről

Rengeteget fogyott Zoltán Erika: kitálalt a részletekről

fogyászoltán erika
0

Írta:

Zoltán Erika 20 kilótól szabadult meg az elmúlt időszakban. Fogyásának titkát megosztotta a nyilvánossággal is.

Az énekesnő már gyerekkorában is küzdött a kilókkal. Serdülőkorában édesanyja segítségével sikerült visszafordítani az elhízást, de utána is nagyon oda kellett figyelnie életmódjára. A menopauza után nem volt elégedett tükörképével, ezért komoly elhatározásra jutott. Korábban már írtunk óriási fogyásáról, aminek most a részleteit is megosztotta.

„Akkor ott, kiskamaszként egy folytonos harc vette kezdetét. Azóta örök háború dúl köztem és a súlyom között. A kilókat egyébként a nők a szülésig általában elég jól tudják kontrollálni, de ahogy telnek az évek, ez egyre nehezebbé válik. 40 év felett kemény munka, 50 felett kihívás, 60 felett már-már lehetetlennek tűnik lefogyni, de itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy megüzenjem mindenkinek: mégsem lehetetlen! Én is megcsináltam” – mondta el a Story.hu-nak.

Az énekesnőnek nagy erőt adott, amikot látta, hogy beindult a fogyás. Lánya, Zoé személyiedzőként segítette, és az énekesnő szerint a színpadnak is sokat köszönhet, ami testileg és lelkileg is fitten tartja.

„A változókor mellett a gerincsérvem és a rá kapott szteroidok sem segítettek a helyzeten. Úgyhogy hiába tartottam a fogyókúrás étrendemet, amíg 2 évvel ezelőtt nem búcsúztam el végleg a menopauzától, nem mozdult a súlyom. De ezután lassan elindult a változás” – tette hozzá.

Zoltán Erika azt is kifejtette, hogy különösen jólesik neki az a támogatás, melyet a rajongóitól kap, akik súlyfelesleggel és anélkül is szeretik.

Forrásunk volt.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X