Főoldal > AKTUÁLIS > Exkluzív interjú Lolával – „Szeretem, ha komolyan vesznek”

Exkluzív interjú Lolával – „Szeretem, ha komolyan vesznek”

0

Írta:

Egyik pillanatban bájosan pózol fotósunk kamerája előtt habos kis szoknyácskában – amit Makány Márta külön erre az alkalomra készített neki –, aztán lazításként viccesen grimaszol, majd táncra perdül és énekel. Ám a fotók kiválasztásánál határozottan véleménnyel áll elő, és a picit intimebb kérdéseim elől is rutinosan és furfangosan tér ki. Olvass tovább! Így adott le […]

Egyik pillanatban bájosan pózol fotósunk kamerája előtt habos kis szoknyácskában – amit Makány Márta külön erre az alkalomra készített neki –, aztán lazításként viccesen grimaszol, majd táncra perdül és énekel. Ám a fotók kiválasztásánál határozottan véleménnyel áll elő, és a picit intimebb kérdéseim elől is rutinosan és furfangosan tér ki.

Hétéves már éneket tanultál, tíz évesen az Atlétikai Európa Bajnokságon 50 000 ember előtt énekelted el a Himnuszt, 17 évesen pedig a hazai VIVA Comet gálán átvehetted a Legjobb új előadó díját, és még hosszasan sorolhatnánk. 2010 is a sikerekről szólt az életedben, hiszen a dance stílus után az electropop műfajban is lenyűgözte a közönséget. Folytatod ezt a vonalat vagy vannak újabb terveid?
Ebben az évben rengeteg új helyzetben kipróbáltam magam. Korábban csak saját dalokat és klipeket készítettem, lemezfelvételekkel voltam elfoglalva. Ám ez év elején Symbien felkért egy közös produkcióra, és bár számomra mind a zene, mind a stílus ismeretlen volt, ezért kicsit félve, de nagyon lelkesen vágtam bele a munkába. Szerencsére a közönség is nagyon megszerette ezt a produkciót. Aztán amikor újra a saját munkáim folytatásán kezdtem gondolkodni, megjelent Puskás Dani egy olyan dallal, amibe azonnal lolacikkozi.jpg ()beleszerettem. Klipet forgattunk hozzá, ami szintén sikeres lett. De most már jön a saját dalom, ígérem. Ezt Rakonczai Viktor es Rácz Gergő közösen írta nekem, imádom, és nagyon hiszek benne.
Folyton fiúk vesznek körbe. Milyen SP-vel és Puskás Petivel dolgozni? Gondolom, folyamatosan bókolnak neked.
Mindkettőjüket fantasztikusan tehetségesnek tartom, és ami talán ennél is fontosabb, hihetetlenül szorgalmasak! Imádok velük dolgozni, nagyon jókat nevetünk együtt, és igen, bókolni mindkét srác csodálatosan tud – neveti el magát Lola.
Sok barátot szereztél a szakmán belül?
Van akivel egy klipforgatáson dolgoztunk együtt, és a munkából barátság lett. Sok ismerőst és barátot szereztem a munkáim során, de szerencsére megmaradtak azok is, akiket gyerekkorom óta ismerek. A legjobb barátnőmmel lassan 15 éve ismerjük egymást. Nagyon fontosnak tartom ezeket a kapcsolatokat, hiszen a családom Hatvanban él, úgyhogy Pesten csak a barátaimra számíthatok.
Mit tudhatunk a nagy „Ő”-ről, Baronits Gáborról? Legutóbbi klipedben is együtt szerepeltetek.
Tulajdonképpen ennek a dalnak a kapcsán ismertük meg egymást. Egy szülinapi bulin találkoztunk, elkezdtünk beszélgetni, és akkor én már tudtam, hogy ő is szerepelni fog a klipben. De erről csak ennyit mondhatok – mosolyodik el bájosan.
Főzős műsorban is szerepet vállaltál. Mennyire mozogsz otthonosan a konyhában?
A kedvenc ételeimet már el tudom készíteni, a barátaim szerint egyre jobb a húslevesem. A nagymamámtól rengeteg fortélyt lestem el, nem esem kétségbe, ha valami ehetőt kell összeütni. Amikor van időm és kedvem, akkor nagyon szívesen főzőcskézek. Sőt, egy fárasztó nap végén ez kiválóan megnyugtat.
Mennyire figyelsz oda az étkezésre?
Nem vagyok megszállott kalóriaszámláló, amit megkívánok, azt eszem. Az éjszakai nagy evéseket próbálom kiiktatni, de szerencsére csak ritkán esem kísértésbe. Hétköznap általában akkora pörgés van, hogy elfelejtek enni, de ezt Hatvanban, a nagyimnál bőségesen bepótolom.

A cikk folytatását elolvashatod a Wellness magazin legfrissebb számában!

Sportolj és pihenj kedvedre!

Erősítsük az immunrendszerünket!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X