Főoldal > AKTUÁLIS > Karácsonyi ajándékok gyorsan és ötletesen

Karácsonyi ajándékok gyorsan és ötletesen

0

Írta: and

Vásárolj az interneten! A legkönnyebb és leggyorsabb módja az ajándékvásárlásnak, ha az interneten rendeled meg a kiszemelt dolgokat. Így a tülekedést is elkerülheted, és otthonról, kényelmesen oldhatod meg a vásárlást, a nap bármelyik szakában, amikor éppen ráérsz. Hátránya, hogy nem látod háromdimenziós valójában a tárgyakat, de ez például Olvass tovább! Karácsonyi dekorációk az újdonság jegyében! […]

Vásárolj az interneten!

A legkönnyebb és leggyorsabb módja az ajándékvásárlásnak, ha az interneten rendeled meg a kiszemelt dolgokat. Így a tülekedést is elkerülheted, és otthonról, kényelmesen oldhatod meg a vásárlást, a nap bármelyik szakában, amikor éppen ráérsz. Hátránya, hogy nem látod háromdimenziós valójában a tárgyakat, de ez például

Olvass tovább!
Karácsonyi dekorációk az újdonság jegyében!
Csodás adventi vásárok itthon és külföldön!
Szuper tippek megfázás ellen!
Ezt edd, ha migréned van!
Könnyű, ötletes szépségtippek a konyhából!

egy könyv esetében nem okoz különösebb gondot, és a legtöbb webshop oldalán a műszaki cikkekről, ruhákról is találsz fotót és részletes leírást. Vásárolhatsz nemzetközi oldalakon is, így olyasmivel is meglepheted a szeretteidet, amit itthon nem lehet a boltokban kapni. Az onlinevasarlas.lap.hu oldalon megtalálod a legfontosabb online áruházakat minden területről, így akár könyvet, akár ruhát, sportszert, háziállatot, parfümöt, ékszert vagy bútort szeretnél venni, rátalálsz a megfelelő helyre, így rengeteg időt és energiát spórolhatsz meg.

shutterstock_51633223.jpg ()Irány a pláza!

Ha nem bízol az internetes vásárlásban, és szereted közelebbről is megnézni a dolgokat, amiket veszel, akkor végig kell járnod a boltokat. Akár szereted a plázákat, akár irtózol tőlük, be kell látnod, hogy sokkal rövidebb idő alatt intézheted el a karácsonyi bevásárlást egy bevásárlóközpontban – ahol a boltok egy helyen vannak-, mintha a város különböző pontjait kellene bejárnod. Még ha nagy is a tömeg az ünnepek idején, a nagyobb plázákban mindent megtalálsz, amire szükséged lehet, és akár egy nap alatt beszerezhetsz mindent, ami majd a fa alá kerül szenteste.

Dizájnboltok

Ha igazán ötletes ajándékot szeretnél, keresd fel valamelyik dizájn boltot! Ezekben a boltokban egyedi készítésű, kreatív iparművészek és formatervezők által kiötlött használati és dísztárgyakat vehetsz, amelyek ötletesek és biztos, hogy nem lesz belőlük kettő a polcon. Ne ijedj meg, ezek az ajándékok sem megfizethetetlenül drágák, sok mindent megvehetsz elérhető áron is. Budapesten például a Váci utcában és környékén több hasonló boltot is találsz.

Wellness Cafe tipp: www.magma.hu, www.forma.co.hu

Ötletes és személyes ajándékok

Családod, barátaid, szerelmed fényképeiből többféle személyes ajándékot is készíttethetsz. Ezek közül van, amelyiket online is meg tudod rendelni, nem kell mást tenned, mint elküldeni a fotókat az ezzel foglalkozó cégnek. Nem csak fényképpel ellátott bögrét és pólót tudsz így adni a szeretteidnek, de ennél izgalmasabb tárgyakat is, például hógömböt, puzzle-t, naptárat vagy akár egy saját fényképekből összeállított fotókönyvet is. Lehet fénykép nélkül is személyes egy ajándék, sok helyen tudsz az ajándékba vásárolt tárgyakba egy nevet, vagy egy idézetet, mondatot gravíroztatni.

Ha pedig igazán személyes és ötletes ajándékot szeretnél adni, készíthetsz te magad is valamit – igaz, ez időigényesebb feladat. A hobbiboltokban megtalálsz mindent, ami a fúrás-faragáshoz, festéshez, ékszerkészítéshez, varráshoz kellhet, de ha nem vagy egy ezermester, akkor is biztosan találsz valamit, amit könnyű elkészíteni.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X