Főoldal > AKTUÁLIS > Így marad formában a világ legszexibb fenekű nője!

Így marad formában a világ legszexibb fenekű nője!

étrendfenékmozgásszépségtitok
0

Írta: and

Kim Kardashian neve már rég nem csak a valóságshow-k világában cseng ismerősen: a 30 éves szépség modellkedik, valamint televíziós személyiségként és műsorvezetőként is bontogatja szárnyait. Kim tényleg bárhol és bármikor büszkén mutatja meg magát a fényképezőgépek előtt, amire meg is lehet az oka: idomaira a helyében bárki büszke lenne. Főleg most, amikor egy internetes szavazáson […]

Kim Kardashian neve már rég nem csak a valóságshow-k világában cseng ismerősen: a 30 éves szépség modellkedik, valamint televíziós személyiségként és műsorvezetőként is bontogatja szárnyait.

Kim tényleg bárhol és bármikor büszkén mutatja meg magát a fényképezőgépek előtt, amire meg is lehet az oka: idomaira a helyében bárki büszke lenne. Főleg most, amikor egy internetes szavazáson őt választották a világ legjobb fenekű nőjévé!

A szépség idomaiban a rossz nyelvek szerint a plasztikai sebészek ügyességének is nagy szerep jutott, ám ezt Kim badarságnak tartja. Szerinte a titok a sok mozgásban és a kiegyensúlyozott és egészséges étrendben rejlik.

kim2.jpg ()A 30 éves sztár nem váltogatja a diétáit: bármit megeszik, amit megkíván, de megtanult mértéket tartani. „Próbálok kevesebb gyorséttermi kosztot és édességet enni, nagyon ritkán iszom szénsavas üdítőt, ugyanakkor sok proteindús ételt fogyasztok” – mondta.

Kim hetente legalább 3-5 alkalommal edz, amiben személyi edzője, Kathy Kaehler segíti. Érdekesség, hogy ő hozta formába többek közt Jennifer Anistont, Michelle Pfeiffert, vagy Julia Robertset is.

Kim leggyakrabban testvérével, Robbal jár le a konditerembe. „30 perc futással kezdek, amit fél óra súlyzós gyakorlatsor követ. Ezután hasizom-, majd nyújtó gyakorlatokat végzek” – árulta el a szépség.

Néhány hónapja arról is őszintén beszélt, hogy eleinte nehezen maradt motivált a mozgást illetően. „Ezen úgy kerekedtem felül, hogy mindig abban a ruhában aludtam, amiben ébredés után már mehettem is az edzőterembe” – mesélte Kim.

Ám úgy tűnik, idén ősszel mégis alábbhagyott a motivációja, mert európai, illetve New York-i tartózkodása alatt, körülbelül két hónapig csupán egy alkalommal edzett. „4,5 kilót híztam, így az emberek azt hitték, terhes vagyok” – nyilatkozta nemrég egy tévéműsorban. Majd hozzátette, hogy azóta újra lelkesen sportol, így a pluszkilóktól már meg is szabadult.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X