Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi nádszálkarcsú alakját A pankrátor szexi sztárja

Így őrzi nádszálkarcsú alakját A pankrátor szexi sztárja

edzésétrendmagabiztosmozgás
0

Írta: and

Marisa Tomei a nyolcvanas évek közepe óta szerepel hollywoodi mozikban, és pontosan tudja, hogy szerepei mellett külseje is sokat számít a producereknek és a közönségnek. Így nemcsak színészi kvalitásait csiszolgatja, hanem étrendjére és a szükséges mozgás beiktatására is nagyon figyel. A 46 éves színésznő kiegyensúlyozott étrendje főként egészséges ételeket tartalmaz, de semmi olyasmit nem tagad […]

marisa2.jpg ()Marisa Tomei a nyolcvanas évek közepe óta szerepel hollywoodi mozikban, és pontosan tudja, hogy szerepei mellett külseje is sokat számít a producereknek és a közönségnek. Így nemcsak színészi kvalitásait csiszolgatja, hanem étrendjére és a szükséges mozgás beiktatására is nagyon figyel.

A 46 éves színésznő kiegyensúlyozott étrendje főként egészséges ételeket tartalmaz, de semmi olyasmit nem tagad meg magától, amit nagyon megkíván. A hangsúlyt inkább az ételek kiváló minőségére és a mennyiségekre fekteti.

Amikor viszont egy-egy filmszerepre készül, kiiktatja étrendjéből a szénhidrátokat – a 2008-ban bemutatott A pankrátor című mozi forgatásának megkezdése előtt például egyik kedvenc ételéről, a tésztáról is lemondott.

A forgatás után pedig azt nyilatkozta, hogy meztelen jelenetének felvétele előtt két napig semmit sem evett. Egyrészt valószínű, hogy kifogástalanul akart mutatni a vásznon, másrészt pedig nagyon izgult.

„Azt mondtam magamnak: most vagy soha – árulta el egy interjúban a csinos színésznő, majd hozzátette – Az a legzavarbaejtőbb a dologban, ha később a családunk is látja az ilyen jeleneteket”.

Marisa a rendszeres mozgást is nagyon fontosnak tartja: kardio gyakorlatokkal tartja magát formában. Ám hozzáteszi, hogy munkái és az ezekkel járó utazás és egyéb elfoglaltságok miatt sajnos nem mindig van ideje sportolni.

„Néhány éve ajándékba kaptam egy hullahopp karikát. Ez nemcsak jó érzéssel és energiával tölt fel, hanem megnyugtat és tökéletesen ki is kapcsol. A legjobb dolog, amivel valaha is edzettem, így ma már minden forgatásra magammal viszem!” – lelkendezett Ellen DeGeneres népszerű tévéműsorában a színésznő.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X