Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi szuper alakját a szőke szépség, Kristen Bell

Így őrzi szuper alakját a szőke szépség, Kristen Bell

étrendmértéktartássportvegetáriánus
0

Írta: and

Hollywoodban már megszokott jelenség, hogy a szép, csinos, fiatal tehetségeket is rögtön kifaggatják a lapok arról, mi kerül a tányérjukra, illetve milyen mozgásformákkal tartják fitten magukat. Nem kivétel ez alól a Hősök című sorozat, valamint a Páros Mellékhatás és a Minden kút Rómába vezet című filmek sztárja,  Kristen Bell sem, aki szintén megosztotta a nagyvilággal, […]

Hollywoodban már megszokott jelenség, hogy a szép, csinos, fiatal tehetségeket is rögtön kifaggatják a lapok arról, mi kerül a tányérjukra, illetve milyen mozgásformákkal tartják fitten magukat.

Nem kivétel ez alól a Hősök című sorozat, valamint a Páros Mellékhatás és a Minden kút Rómába vezet című filmek sztárja,  Kristen Bell sem, aki szintén megosztotta a nagyvilággal, hogyan tartja ilyen fantasztikus formában a testét.

A színésznő nem tagadja, hogy számolja a kalóriákat, és nem igazán szokta megszegni a diétáját. De ennek elmondása szerint az az oka, hogy olyan étrendet követ, melyben semmi olyasmiről nem kell lemondania, amit szeret.

kristen2.jpg ()Kristen vegetáriánus, így főképp gyümölcsöket, zöldségeket, salátákat fogyaszt, és a különböző öntetekről nem esik nehezére lemondani. Az Amerikában fontos események, szinte ünnepnek számító Super Bowl döntő alatt pedig engedélyez magának egy kevéske sós ropogtatnivalót, miközben szurkol kedvenc amerikai foci csapatának.

A színésznőnek eszébe sem jutna a koplalás, de azt is pontosan tudja, hogy a finomságokkal is mértéket kell tartania. Régen nagyon szerette a különböző tortákat, mára viszont már szinte teljesen leszokott a nassolásról.

Kristen kecses alakjának megőrzésében a sportnak is nagy szerepe van: Pilates és Tae-Bo (a karate és a tánc keveréke – a szerk.) órákra jár, melyek során egész testét alaposan átmozgatja. Ezen kívül nagyon szeret túrázni a barátnőivel, ami szintén remek zsírégető módszer. Ha viszont sem a természetbe, sem az edzőterembe nem jut el, otthon vödröket emelget, hogy szép formás és izmos legyen a karja. Továbbá, ha csak teheti, a liftezés helyett mindig a lépcsőt választja.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X