Főoldal > AKTUÁLIS > Íme, Justin Timberlake csúcsformájának titkai!

Íme, Justin Timberlake csúcsformájának titkai!

edzőtáboréletmódétkezésmozgás
0

Írta: and

Ha az edzőteremben vagy futás közben is magaddal viszed kedvenc zenéidet, talán a te iPododon is van néhány szám Justin Timberlake-től. Az énekesként, színészként és divattervezőként is ismert Justin viszont nemcsak abban jó, hogy szuper pörgős dalokat ad elő – életében a mozgás is fontos szerepet játszik. A diétákkal saját bevallása szerint nem kell különösebben […]

Ha az edzőteremben vagy futás közben is magaddal viszed kedvenc zenéidet, talán a te iPododon is van néhány szám Justin Timberlake-től. Az énekesként, színészként és divattervezőként is ismert Justin viszont nemcsak abban jó, hogy szuper pörgős dalokat ad elő – életében a mozgás is fontos szerepet játszik.

A diétákkal saját bevallása szerint nem kell profimedia-0079036927.jpg ()különösebben foglalkoznia, hiszen vékony alkat, amit gyors anyagcseréjének köszönhet. Ebből a szempontból nagyon szerencsés: bármit szed a tányérjára, gyakorlatilag biztos, hogy nem fog hízni. Ennek ellenére a kiegyensúlyozott és rendszeres étkezésre teszi le a voksát, és igyekszik minél többet mozogni.

Justin mindennapjaiban nagyon fontos szerepet kap a sport, az énekes pedig nem válogat: szinte minden mozgásformát kipróbál, amihez kedvet érez. De állandó kedvencei is vannak, például a tánc és a súlyemelés.

Egy külföldi weboldal szerint egyik korai filmes próbálkozása, a 2006-ban bemutatott Alpha Dog című mozi kedvéért Justin úgy épített magára szép izomzatot, hogy hónapokig edzőtáborba vonult a stábbal, ahol kemény gyakorlatsorokat csinált végig.

A fiatal sztárra a hét hat napján súlyzós gyakorlatok vártak. Emellett a hétköznap délelőttönként, 9-től 12-ig lépcsőztek és futottak a tengerparton, szombatonként pedig bokszoltak.

A Social network – A közösségi háló, a Barátság extrákkal és a most készülő Now című mozi sztárja később azt nyilatkozta erről az edzőtáborról, hogy elképesztően kemény volt – elsősorban fizikailag. „14 éves korom óta turnéztam, de ilyen megerőltető dologban eddig soha nem volt részem!” – mondta Justin Timberlake.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X