Főoldal > AKTUÁLIS > Szépen lefogyott és újra szexi Mischa Barton

Szépen lefogyott és újra szexi Mischa Barton

csúcsformadiétaedzésfogyókúrapszichiátria
0

Írta: and

Mischa Barton ismét csúcsformában van: a Narancsvidék című sorozat sztárja szépen összeszedte magát, miután 2009 júliusában pszichiátrián kezelték, ezt követően pedig jó pár kilót felszedett. Barátai szerint Mischa régóta nem volt elégedett a testével, ezért állításuk szerint öngyilkosságot is megkísérelt. Ennek a feldúlt lelkiállapotnak lehetett a következménye az is, hogy a színésznő inkább edzeni sem […]

Mischa Barton ismét csúcsformában van: a Narancsvidék című sorozat sztárja szépen összeszedte magát, miután 2009 júliusában pszichiátrián kezelték, ezt követően pedig jó pár kilót felszedett.

Barátai szerint Mischa régóta nem volt elégedett a testével, ezért állításuk szerint öngyilkosságot is megkísérelt. Ennek a feldúlt lelkiállapotnak lehetett a következménye az is, hogy a színésznő inkább edzeni sem járt, és esetleg finom falatokkal vigasztalta magát.

2010 tavaszán Mischa narancsbőre volt a fotósok egyik kedvenc témája, ami több alkalommal is kilátszott rövid szoknyái és apró sortjai alól. Ezek a képek valószínűleg még inkább megingatták a 26 éves híresség önbizalmát, ám ő végül mégis talpra állt. Sőt, olyan szépen lefogyott, hogy ma már szinte csinosabb, mint korábban bármikor!

mischa2.jpg ()A sztár minden jel szerint visszatért diétájához: korábban azt nyilatkozta, hogy bár nem vegetáriánus, rengeteg friss gyümölcsöt, zöldséget, és spenót alapú zöldséglét fogyaszt. Nem rajong a reggeliért, viszont a rendszeres étkezést fontosnak tartja. Emellett elsősorban bőre fiatalságának védelme miatt igyekszik minél több vizet inni, a tejtermékeket viszont kerüli.

Ami a mozgást és a rendszeres sportot illeti, Mischa egyik barátja még 2009-ben elárulta a sajtónak, hogy a színésznő felvett egy személyi edzőt, mert mielőbb szeretett volna topformába lendülni.

Ha később abba is hagyta a rendszeres edzést, tavaly nyáron ismét gyakran kapták őt lencsevégre kedvenc edzőterme környékén, ahol egy ismerőse szerint főleg súlyzós gyakorlatokkal, lépcsőzőgépen és kick-boksz edzéssel hozta magát újra formába.

A bájos híresség egyébként az edzőtermi gyakorlatoknál sokkal jobban kedveli a természetben is végezhető mozgásformákat: szívesen teniszezik, röplabdázik, görkorizik, vagy a kutyáit sétáltatja.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X