Főoldal > AKTUÁLIS > Szupercsinos szupersztár: így őrzi vonalait Alexandra Burke, az X-Faktor csillaga!

Szupercsinos szupersztár: így őrzi vonalait Alexandra Burke, az X-Faktor csillaga!

énekesnőétrendmozgásszupersztár
0

Írta: and

A brit X-Faktor 2008-as győztese, Alexandra Burke nemcsak fantasztikus hangjával és fülbemászó dalaival nyerte el a közönség tetszését, hanem csodás idomaival is, melyeket edzője, Don Klaas szerint fele-fele arányban köszönhet a rendszeres és kiegyensúlyozott étkezésnek és a sok mozgásnak. A 22 éves énekesnő 5-6 alkalommal eszik egy nap: étrendjében sok friss zöldség és gyümölcs szerepel. […]

A brit X-Faktor 2008-as győztese, Alexandra Burke nemcsak fantasztikus hangjával és fülbemászó dalaival nyerte el a közönség tetszését, hanem csodás idomaival is, melyeket edzője, Don Klaas szerint fele-fele arányban köszönhet a rendszeres és kiegyensúlyozott étkezésnek és a sok mozgásnak.

A 22 éves énekesnő 5-6 alkalommal eszik egy nap: étrendjében sok friss zöldség és gyümölcs szerepel. Emellett minden nap többször fogyaszt protein shake-et, és a Maxitone termékcsalád étrend-kiegészítőjét szedi.

Alexandra nem, vagy csak ritkán eszik kenyeret, tésztát és rizst, viszont sok csirke-, marha-, bárány- és disznóhús kerül a tányérjára. Emellett rendszeresen fogyaszt halat, és általában tojást reggelizik.

A csinos sztár naponta legalább 4 liter vizet iszik – szénsavas üdítőt és gyümölcslét viszont szinte soha. Ha pedig az étkezések közt nassolni támadna kedve, néhány szem aszalt gyümölcsöt, diót, mogyoróféléket vagy mazsolát rágcsál.

A mozgást illetően Alexandra nagyon fontosnak tartja, hogy mindig legyen egy cél, amiért jól akar kinézni. A Bad Boys című dalához készült videoklip forgatása előtt például minden nap edzett, mert a lehető legjobb formáját akarta elérni a videó kedvéért.

profimedia-0071397035.jpg ()Az énekesnő általában kardio gyakorlatokat végez az edzőteremben, majd ezt olyan – többnyire egyszerű – feladatok követik, ahol saját testsúlyát használja az edzés során, mint például a fekvőtámasz, guggoló- és hasizomgyakorlatok.

Alexandra edzőjének 5 tanácsa, amit te is hasznosíthatsz:

– Bárhol mozoghatsz: nem muszáj vagyonokat költened fitneszbérletre, hiszen futhatsz néhány kört a lakóhelyednél vagy a közeli parkban is.

– Olyan sportot válassz, amit szeretsz, és mindig szívesen űzöl!

– Mindig maradj motivált: tűzz ki egy célt magad elé, aminek érdekében majd a legjobb formád hozod. Ez lehet egy esküvő, egy családi összejövetel vagy bármi, ami fontos számodra.

– Ügyelj a rendszeres étkezésre: ha háromóránként eszel valami egészségeset, felgyorsul az anyagcseréd, valamint nem érzed magad kimerültnek, sem éhesnek.

– Ne feledd: az étrend-kiegészítő nem fogyaszt, és nem helyettesíti a rendszeres és kiegyensúlyozott étkezést!

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X