Főoldal > AKTUÁLIS > 4 film, amit látnod kell februárban

4 film, amit látnod kell februárban

filmajánlókínálatmozisztárparádé
0

Írta:

Gulliver utazásai 3D (Gulliver’s Travels) Bemutató: február 3.Főszereplők: Jack Black, Emily Blunt, Jason Segel, Amanda Peet, Billy Conolly Rendezte: Rob Letterman Lemuel Gulliver (Jack Black) igazi kisember. Legfőbb ellensége a vekkere, a munkahelye, és irodai kollégái. Pedig egy nagy New York-i újságnál dolgozik – igaz, csak a postázóban. Végül valahogy mégis ráveszi elérhetetlennek tűnő szerelmét […]

Gulliver utazásai 3D (Gulliver’s Travels)

Bemutató: február 3.
Főszereplők: Jack Black, Emily Blunt, Jason Segel, Amanda Peet, Billy Conolly
Rendezte: Rob Letterman

Lemuel Gulliver (Jack Black) igazi kisember. Legfőbb ellensége a vekkere, a munkahelye, és irodai kollégái. Pedig egy nagy New York-i újságnál dolgozik – igaz, csak a postázóban. Végül valahogy mégis ráveszi elérhetetlennek tűnő szerelmét (Amanda Peet), az utazási rovat szerkesztőjét, hogy adjon neki egy komolyabb munkát, méghozzá hogy a Bermuda-háromszögből tudósítsa lapját.
Gulliver utazása közben hajótörést szenved egy különös törpekirályságban, ahol a miniatűr uralkodónak azt hazudja, hogy ő az Egyesült Államok Elnöke. Aztán részt vesz a helyiek háborújában és békéjében, szerelmi és stratégiai tanácsokat ad nekik…egészen addig míg megjelennek az óriások…

A klasszikus történet feldolgozásának főszerepében a mindig vicces Jack Black-et láthatjuk, a Spancserek, és a Felkoppintva vígjátékokból már ismert Jason Segel, a bájos Emily Blunt, Amanda Peet, és Billy Conolly oldalán. Swift fantáziavilága most egy igazán látványos, és humorral teli filmen kel életre, méghozzá 3D-ben!

Gagyi mami – Mint két tojás (Big Momma’s House: Like Father, Like Son)

Bemutató: február 17.
Főszereplők: Martin Lawrence, Brandon T. Jackson, Max Casella.
Rendezte: John Whitesell

filmfebr2.jpg ()Az FBI különleges álruhás bevetésekre szakosodott szuperügynöke, Malcolm Turner (Martin Lawrence) minden bajból kivágja magát. A fia viszont minden bajba belekeveredik. Így aztán, amikor egy orosz maffia-leszámolás véletlen szemtanújává válik, apja mindenáron meg akarja védeni. Úgy, ahogy ő tudja: álruhában.
Ezúttal tehát nemcsak ő öltözik nőnek, hanem a fiára is szoknyát húz, és együtt költözik be vele egy leánykollégiumba, ahol – azt reméli – biztosan nem keresik majd őket. De vannak bajok, amelyek a vérszomjas maffiánál is veszélyesebbek. Például egy csak lányokból álló pizsama parti vagy egy balett óra, egy tornatermi öltöző vagy a festőszakkör.

A vígjátékban verhetetlen Martin Lawrence ezúttal is bevet apait-anyait, hogy egy perc se teljen el újabb őrületes poén és nevetés nélkül! Partnere a Trópusi viharból megismert Brandon T. Jackson, aki szintén nem nélkülözi a humoros pillanatokat.

Féktelen harag 3D (Drive Angry 3D)

Bemutató: február 24.
Szereplők: Nicolas Cage, Amber Heard, Billy Burke, William Fichtner, Pruitt Taylor Vince
Rendezte: Patrick Lussier

Három nap múlva telihold lesz. Milton (Nicolas Cage) versenyt fut az idővel. Egy vérszomjas szekta vezetője az ő lányát akarja feláldozni, mert azt hiszi, hogy ezzel beteljesítheti őrült küldetését: a pokol földrehozatalát.
Milton már meghalt egyszer, de a pokolból kitörve egy pincérnő (Amber Heard) és egy tűzvörös sportkocsi segítségével száguld a cél felé.
De nem csak a rendőrség van a nyomában. A Sátán utána küldte egyik zsoldosát, akit senki nem állíthat meg abban, hogy visszavigye Miltont a pokolba.

Őrült tempójú akciófilm és misztikus thriller keveréke ez a rendkívül látványos, 3D-ben készített film, melynek főszereplője a műfaj rajongója, az Oscar-díjas Nicolas Cage. Partnere  a Zombieland és az Ananász Expressz dögős szőkesége, Amber Heard, valamint a Szökés c. sorozatból jól ismert William Fichtner.

Honnan tudod? (How Do You Know)

Bemutató: február 24.
Szereplők: Reese Witherspoon, Paul Rudd, Jack Nicholson, Owen Wilson.
Írta és rendezte: James L. Brooks

A szerelem bonyolult. Van úgy, hogy egy nő beleszeret egy férfiba, azután esetleg egy másikba, azután újra az egyikbe. De honnan tudja, ha rátalált az igazira? Lisa (Reese Witherspoon) élete tele van bonyodalmakkal és egy kis szünetre, kikapcsolódásra lenne szüksége. Ekkor jön a képbe Matty (Owen Wilson), a nagydumájú sztársportoló, akivel kapcsolata épp kezd komolyabbra fordulni, mikor bemutatják George-nak (Paul Rudd).
George nem túl szerencsés passzban van: a barátnője épp elhagyta, anyagilag a csőd szélén áll, és még egy szövetségi nyomozás célpontjává is válik, amit apja (Jack Nicholson) cége ellen indítottak. A bajok ellenére neki mégis folyton Lisa jár a fejében, csak rá tud gondolni, és arra amire már az első randijukon rájöttek: annak ellenére, hogy úgy tűnik minden kezd körülöttük széthullani mégis tudják, valami igazán jó történhet velük.

A Lesz ez még így se! Oscar-díjas író-rendezője ismét könnyedén komoly, ellenállhatatlanul bájos vígjátékot készített Reese Witherspoonnal, Owen Wilsonnal, Paul Rudd-dal, és természetesen Jack Nicholson-nal a főszerepben.

Forrás: Intercom


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X