Főoldal > AKTUÁLIS > Tara Reid merész ruhát választott

Tara Reid merész ruhát választott

amerikai piteátlátszódivatfilmkülföldi sztármozisoványszínésznősztártara reidvékony
0

Írta:

Az Amerikai pite mozik sztárja átlátszóban jelent meg egy rendezvényen.

Miután Tara Reid többször feltűnt a San Diegóban megrendezett Comic Conon, sokan nem lepődtek meg, amikor az Entertainment Weekly Comic Con buliján is megjelent. Az Amerikai pite-filmek sztárja ráadásul egy elég átlátszó anyagú ruhára szavazott aznap este, amiben mágnesként vonzotta a tekinteteket.

Bár egyesek szerint még mindig túl sovány, és jobban kellene ügyelnie egészségére, mi úgy látjuk, elindult ezen az úton, és ha kis lépésekben is, de halad.

A 42 éves sztár egyébként nagyon sportos életet él: odavan a jet-skizésért, de nemcsak ezért, hanem a kocogásért és a biciklizésért is. Ez utóbbira szinte minden nap talál egy kis időt: egy amerikai weboldal szerint legalább 8 kilométert teker naponta, amivel garantáltan fitten tartja magát.

„A kocogást és a futást is imádom, de a legnagyobb kedvencem a kerékpározás. Ha jó idő van, kimegyek a szabadba, ha viszont ez nem lehetséges, az edzőteremben ülök szobabiciklire” – mondta. Majd hozzátette: még egy nagy kedvenc mozgásformája van, a tánc, amire nemcsak bulikban, hanem otthon, egyedül is gyakran sort kerít.

Ami pedig a táplálkozást illeti, Tarát korábban gyakran vádolták azzal, hogy anorexiás, vagyis éhezéssel és túl sok sporttal marad vékony. Később pedig arról szóltak a hírek, hogy drunkorexiás, ami azt jelentené, hogy a szükséges kalóriákat elsősorban nem ételből, hanem alkoholos italokból nyeri. A drunkorexiások a nap folyamán nagyon keveset esznek, hogy az így „megspórolt” kalóriákat az esti bulikon különböző italokból biztosíthassák szervezetük számára.

Tara viszont azt állítja, ő ezekre a gyakran életveszélyes kalóriaspórolási módszerekre még csak nem is kíváncsi. „Rengeteg friss gyümölcsöt, zöldséget, halat, tojást, joghurtot, mogyorófélét fogyasztok, de a kávéról nem mondok le” – árulta el.

Majd hozzátette: a múltban voltak problémái az alakjával, de mára megtanulta elfogadni önmagát olyannak, amilyen. „Úgy érzem, most a legjobb helyen és a legjobb korban vagyok, és mentálisan, fizikálisan, illetve spirituálisan sem voltam még soha jobban” – tette hozzá.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X