Főoldal > AKTUÁLIS > Margot Robbie aktívan készül új filmjére

Margot Robbie aktívan készül új filmjére

edzésgörkorcsolyagörkoriharley quinnkülföldi sztárMargot Robbiemozisportszínésznősztár
0

Írta:

A színésznő aktívan nekilátott a felkészülésnek – minden értelemben.

Margot Robbie szeptemberben árulta el a Hollywood Reporternek, hogy hamarosan újra Harley Quinn bőrébe bújik (ha láttad a Suicide Squad – Öngyilkos osztag című filmet, akkor biztosan nem felejtetted el a karaktert, sem a színésznő alakítását). A 2020 februárjában bemutatásra kerülő spin-off mozi címe Birds of Prey lesz – ezt a sztár még novemberben tudatta követőivel az Instán, és Harley Quinn mellett több szuperhős csajszi is látható lesz a produkcióban.

Erről további részleteket nem tudunk, de az már biztos, hogy Margot elkezdte a felkészülést a forgatásra: nemrég egy Los Angeles-i edzőteremnél kapták őt lencsevégre, ahol kemény sprinteket gyakorolt görkorijával.

A 28 éves ausztrál színésznő számára nem jelent újdonságot, ha egy-egy filmszerep kedvéért valamelyest változnia kell – sőt, szerintünk a nagyobb átváltozásokkal is remekül boldogul. Legutóbb  a Mária, a skótok királynője című mozi, pontosabban I. Erzsébet megformálása kedvéért alakult át: vörös parókát és hihetetlen maszkot kapott, és ezek miatt gyakorlatilag felismerhetetlenné vált.

Mint később elmondta, a folyamat napi három és fél órát vett igénybe (igen, minden nap!), és a maszkolás miatt szükséges műanyagok miatt alig tudta mozgatni az arcizmait – márpedig egy színész számára ez nem mellékes dolog.

Margot számára nemcsak a szakmai siker, hanem a család is nagyon fontos. Férjével, Tom Ackerley-vel bár mindketten a filmszakmában dolgoznak, sosem rivalizálnak, ellenben sokban hasonlítanak egymásra. Barátaik szerint mindketten imádnak utazni, és vonzzák őket a kalandok meg a sportlehetőségek. Van, hogy szörfözni akarnak, máskor snowboardozásra vágynak, megint máskor túrázni indulnak együtt – a lényeg a mozgás, és az, hogy együtt legyenek. Családot is szeretnének majd alapítani, de a szőke világsztár egyelőre a karrierjére koncentrál – most úgy érzi, még nem áll teljesen készen az anyaságra, de ha eljön az ideje, majd csak a gyerekeire szeretne koncentrálni.

Margot egyébként szeret egyedül lenni, és egyedül sportolni is – ő aztán tényleg egy igazi örökmozgó. Fut, bicajozik, jégkorongozik, felüléseket végez, nyújt és jógázik. Utóbbival nemcsak a testét, hanem lelkét is remekül karban tudja tartani.

A diétázás viszont nem az erőssége: kedvenc finomságai közé tartozik a sör, a hamburger és a sült krumpli, de ha mondjuk egy fotózásra készül, akkor napokig képes répaszeleteken élni. Ez nem túl egészséges módszer, és szerencsére azt mondja, nem is él ezzel minden egyes fotózás előtt, inkább mértéktartásra és a rendszeres étkezések beiktatására törekszik.

Magot egyébként nagy vagány – sokan a Wall Street farkasa című moziból emlékeznek a fiatal színésznőre: ő volt az, aki levette ruháit (nagyszülei emiatt egyébként még mindig nem láttak a filmet). Az csak később derült ki, hogy a meztelenkedés egyébként az ő ötlete volt, Martin Scorsese rendező csak megadta számára a lehetőséget, hogy önállóan is beleszóljon a jelenet alakításába.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X