Főoldal > AKTUÁLIS > 60 felett is csinos és fitt Goldie Hawn: így csinálja!

60 felett is csinos és fitt Goldie Hawn: így csinálja!

étrendmozgásrúdtáncszínésznő
0

Írta: and

Ki gondolná a bájos Goldie Hawnról, hogy 65 éves, és immár negyedszer lesz nagymama? A népszerű színésznő a hatodik iksz felett is megőrizte fiatalos lendületét és csinos alakját, amit elmondása szerint szigorú diétájának és időbeosztásához igazodó, változatos edzésprogramjának köszönhet.   Goldie a nap folyamán sokszor fogyaszt egészséges ételeket, mindig kis adagokban. A színésznő nem vegetáriánus, […]

Ki gondolná a bájos Goldie Hawnról, hogy 65 éves, és immár negyedszer lesz nagymama? A népszerű színésznő a hatodik iksz felett is megőrizte fiatalos lendületét és csinos alakját, amit elmondása szerint szigorú diétájának és időbeosztásához igazodó, változatos edzésprogramjának köszönhet.  

Goldie a nap folyamán sokszor fogyaszt profimedia-0089777000.jpg ()egészséges ételeket, mindig kis adagokban. A színésznő nem vegetáriánus, de csak kevés húst eszik, emellett a szénhidrátok fogyasztását sem viszi túlzásba.

Ezen kívül amennyire csak lehet, kerüli a gabonaféléket, a tejtermékeket és a finomított cukrot. Ellenben a zöldségeket, gyümölcsöket és az ezekből turmixolt frissítő italokat szívesen fogyasztja.

Goldie a rendszeres mozgást is nagyon fontosnak tartja: az edzésben a változatosságra törekszik, ezért többféle sportot kipróbált. Nagyon szeret például jógázni, görkorcsolyázni, sétálni, súlyzós gyakorlatokat végezni, és 3 éves kora óta szenvedélyes táncos.

Emellett örömmel iktatta be az edzésprogramjába a rúdtáncot is. Ez a mozgásforma nemcsak fitten tartja, de elmondása szerint ettől boldognak és igazi nőnek érzi magát. Az pedig kicsit sem érdekli, hogy mások mit gondolnak róla, ameddig ő ennyire jól érzi magát rúdtánc közben.

A színésznő tanácsa: soha ne érezz lelkiismeret-furdalást, ha olykor kevesebb idő jut az edzésre, hiszen akár másnap bepótolhatod az elmaradt mozgásadagot. „Velem is előfordul, hogy néha 15 percem van, néha viszont két órám, de mindig igyekszem gazdálkodni az időmmel” – nyilatkozta Goldie Hawn.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X