Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi alakját Az operaház fantomjának Christine-je!

Így őrzi alakját Az operaház fantomjának Christine-je!

étrendlisztérzékenyszínésznőtánc
0

Írta: and

A 24 éves Emmy Rossum szigorú diétán él, amit nem azért kényszerül betartani, mert több kolléganőjéhez hasonlóan minél vékonyabb szeretne lenni, hanem azért, mert évek óta lisztérzékeny. A színésznőnek így számos ételről le kell mondania – például csak speciális, gluténmentes keverékből készülő kenyeret ehet. Szerencsére azonban sokféle egészséges ételt fogyaszthat, például gyümölcsöket (alma, feketeribizli, áfonya, […]

A 24 éves Emmy Rossum szigorú diétán él, amit nem azért kényszerül betartani, mert több kolléganőjéhez hasonlóan minél vékonyabb szeretne lenni, hanem azért, mert évek óta lisztérzékeny.

A színésznőnek így számos ételről le kell rossumcikk.jpg ()mondania – például csak speciális, gluténmentes keverékből készülő kenyeret ehet. Szerencsére azonban sokféle egészséges ételt fogyaszthat, például gyümölcsöket (alma, feketeribizli, áfonya, cseresznye, füge, szőlő, banán, stb.).

Ezen kívül bátran szedhet a tányérjára zöldségeket (avokádó, zöldbab, brokkoli, uborka, hagyma, fokhagyma, stb.), nem fűszerezett tojást és szárnyashúsokat, valamint bizonyos tejtermékeket, például friss tejet, vajat, joghurtot és tejfölt.

Az operaház fantomja, a Holnapután és a Dragonball – Evolúció című filmek sztárja nem lemondásként éli meg betegségét, és étrendjében a kiegyensúlyozottságra törekszik: „az élet túl rövid ahhoz, hogy ne együnk desszertet, kenyeret, rizst vagy krumplit. Véleményem szerint, ha eleget mozgunk, ezek a dolgok sem árthatnak” – mondta egy interjúban.

Emmy korábban balettozott, de a táncért, mint mozgásformáért ma is oda van. Emellett szívesen jógázik, és a kardio gyakorlatok lelkes híve: szeret például úszni, futni és túrázni is. „Amíg olyan sportokat űzhetek, ami nem unalmas számomra, motivált maradok” – nyilatkozta.

Amikor pedig egy külföldi magazin arról kérdezte, milyen tippet adna az olvasók számára, az egészséget és a rendszeres étkezés fontosságát kiemelve egyszerűen ennyit mondott: „soha ne éhezzetek meg!”

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X