Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi irigylésre méltó vonalait a Hősök szexi sztárja!

Így őrzi irigylésre méltó vonalait a Hősök szexi sztárja!

életmódétkezésmozgásszínésznő
0

Írta: and

Hayden Panettiere pelenkás kora óta otthonosan mozog a kamerák előtt, ugyanis alig volt 11 hónapos, amikor édesanyja révén bekerült egy reklámfilmbe. Hayden számára tehát korán természetessé vált a reflektorfény, illetve a jó megjelenés, amit szerencsére nem szigorú fogyókúrákkal igyekszik elérni.   A 21 éves színésznő vegetáriánus, emellett igyekszik kevés szénhidrátot fogyasztani, de elmondása szerint nem […]

Hayden Panettiere pelenkás kora óta otthonosan mozog a kamerák előtt, ugyanis alig volt 11 hónapos, amikor édesanyja révén bekerült egy reklámfilmbe. Hayden számára tehát korán természetessé vált a reflektorfény, illetve a jó megjelenés, amit szerencsére nem szigorú fogyókúrákkal igyekszik elérni.  

A 21 éves színésznő vegetáriánus, emellett haydencikk.jpg ()igyekszik kevés szénhidrátot fogyasztani, de elmondása szerint nem a súlya megszállottja, és nem szedne fogyókúrás tablettákat csak azért, hogy néhány kilóval kevesebbet mutasson alatta a mérleg.

Hayden egy interjúban elárulta, hogy mindig hamar befalja a tányérján lévő étel negyedét, ami eltelíti. Ezután legalább húsz percet kell várnia, mire folytatni tudja az evést. „A legkönnyebb a nagy rohanásban egy sütivel eltelni, de ez a legrosszabb, amit tehetünk” – tette hozzá.

A 164 cm magas színésznő életében a vegetáriánus életmód mellett az is nagyon fontos, hogy mindig eleget mozoghasson. Szinte minden nap szüksége van egy kis sportra, ami lehet tánc, lovaglás, úszás vagy torna.

Hayden 9 évig tornászott, ma azonban ezt már legfeljebb csak hobbiból, vagy az edzőtermi gyakorlatok kiegészítéseként gyakorolja. A Hősök fiatal sztárja Jonathan Bernan személyi edző irányításával végzi a megadott feladatokat: többnyire kézisúlyzós- és medicinlabdás gyakorlatokat, illetve sok guggolásból felugrást csinál, emellett a futópadon is lelkesen rója a kilométereket.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X