Főoldal > AKTUÁLIS > Így tartja formában álomtestét Matthew McConaughey!

Így tartja formában álomtestét Matthew McConaughey!

edzésmozgásszínésztáplálkozás
0

Írta: and

Matthew McConaughey nevének hallatán biztosan neked sem filmszerepei jutnak először eszedbe, hanem gyönyörűen kidolgozott teste. A 41 éves színész mindent meg is tesz szép izomzata megőrzésének érdekében: lelkesen edz, és a táplálkozásra is odafigyel. A híresség a bioélelmiszerek híve – ezek fogyasztását gyermekei születése óta még inkább fontosnak tartja. A bio zöldségekkel és gyümölcsökkel szemben […]

Matthew McConaughey nevének hallatán biztosan neked sem filmszerepei jutnak először eszedbe, hanem gyönyörűen kidolgozott teste. A 41 éves színész mindent meg is tesz szép izomzata megőrzésének érdekében: lelkesen edz, és a táplálkozásra is odafigyel.

A híresség a bioélelmiszerek híve – ezek matthewcikk.jpg ()fogyasztását gyermekei születése óta még inkább fontosnak tartja. A bio zöldségekkel és gyümölcsökkel szemben viszont a szénhidrátokkal igyekszik óvatosan bánni, bár olykor egy kis bűnözés talán nála is belefér.

Az egészséges ételek mellett Matt a rendszeres mozgást is fontosnak tartja. „Edzés nélkül úgy érzem, képtelen vagyok gondolkodni, és sokkal jobban érzem magam, ha mozgok egy kicsit. Gyakran végzek felüléseket, fekvőtámaszokat, és szeretek kocogni is” – árulta el egy interjúban.

A színészről emellett számos olyan fotó jelent már meg, amelyen a tengerparton sétál gyermekeivel, esetleg ott fut, vagy szörfdeszkájával a part menti, méretesebb hullámokat veszi célba.

Matt egyébként nemcsak a tengerparton, hanem a szabadban bárhol szeret mozogni: a futáson kívül többek közt a kettlebell nagy rajongója – ezeket akár te is kipróbálhatod odakint, ha megérkezik a jó idő.

Emellett a természetben is számos olyan tárgyat találhatsz, amit felhasználhatsz a gyakorlatokhoz: például emelgethetsz nehezebb köveket, vagy egy faágra felkapaszkodva húzódzkodhatsz. Ezek a gyakorlatok Matthew-nál már beváltak.

A 2005-ös Szahara című mozira is számos mozgásformát kipróbálva hozta magát csúcsformába: kötelet mászott, sokat dolgozott súlyzókkal, és a kardio-gyakorlatokat sem hanyagolta el: futott, úszott, kerékpározott és bokszolt, emellett pedig szörfözött és jógázott is.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X