Főoldal > AKTUÁLIS > Maradj egészséges és fitt Nicole Kidman edzőjének tippjeivel!

Maradj egészséges és fitt Nicole Kidman edzőjének tippjeivel!

bioélelmiszerfitneszprogrammozgástipp
0

Írta: and

Nicole Kidmanről sokan manapság is azt beszélik, hogy koplalással marad ilyen hihetetlenül vékony, ám a 43 éves színésznő hallani sem akar éhezésről vagy szigorú diétákról – ehelyett inkább a bioélelmiszerekben és a rendszeres mozgásban hisz. A sztár a vegyszerektől való félelme miatt döntött a bioételek mellett. A színésznő számára emellett az is fontos, hogy tápláló […]

Nicole Kidmanről sokan manapság is azt beszélik, hogy koplalással marad ilyen hihetetlenül vékony, ám a 43 éves színésznő hallani sem akar éhezésről vagy szigorú diétákról – ehelyett inkább a bioélelmiszerekben és a rendszeres mozgásban hisz.

A sztár a vegyszerektől való félelme miatt döntött a bioételek mellett. A színésznő számára emellett az is fontos, hogy tápláló ételek kerüljenek a tányérjára, hiszen a sok vitamin és ásványi anyag is segíthet megőrizni teste és bőre fiatalságát.

Nicole legalább ötször eszik nicolecikk.jpg ()naponta, és mindig kis adagokat fogyaszt. „Próbálok eleget enni. Többnyire salátát, halat és tésztát fogyasztok, de a magas zsírtartalmú ételeket kerülöm” – árulta el a színésznő.

A helyes étkezés mellett Tom Cruise ex-neje a rendszeres mozgást is beiktatta életébe: szeret úszni, gyakran fut a szabadban, ezen kívül jógázik, és heti egy-két alkalommal szívesen teniszezik is.

Persze Nicole-nak is jól jön a segítség mind a helyes étkezés, mind a számára legmegfelelőbb fitneszprogram összeállítása során. Ezért Jenna Phillips fitneszedzővel dolgozik együtt, aki nemrég a sajtóval is megosztotta tanácsait. Ezek Nicole Kidmannek is beváltak, így a Wellness Cafe szerint számodra is hasznosak lehetnek!  

Étkezz egészségesen – Jenna Phillips 3 tippje:

1. Egyél naponta ötször – két alkalommal otthon, a munkahelyeden pedig háromszor.

2. Főzz magadra! Ezáltal nemcsak a bevitt kalóriák számát tudhatod pontosabban, mint az éttermi koszt esetén, hanem az ételekkel való kapcsolatod is javulhat.  

3. Desszertet ne este, hanem ebéd után fogyassz, így délután lemozoghatod.

Jenna tippjei a hatékony és élvezetes edzésért:

1. Váltogasd a kardio és a súlyzós gyakorlatokat! A fizikailag nagyobb igénybevételt jelentő feladatokat könnyebb gyakorlatok kövessék, így később érzed majd fáradtnak magad.

2. Ha van egy bevált gyakorlatsorod, amit minden nap végzel, hetente legalább egyszer jutalmazd meg magad az edzés után olyan sporttal, amit nagyon élvezel. Ez lehet például jóga, tánc, biciklizés vagy úszás.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X