Főoldal > AKTUÁLIS > Segíts te is! – Big Hug Charity Day

Segíts te is! – Big Hug Charity Day

adományprogramrendezvénytámogatásvak
0

Írta:

Ügynökségünk életében elérkezett a felnőtté válás napja: 2011. február 18-án 21 éves lesz a Phd világszerte! Ez alkalomból szeretnénk valami maradandót alkotni, így magunk szórakoztatása helyett inkább olyanok megsegítésére gondoltunk, akik nincsenek olyan szerencsés helyzetben, mint mi. Világszerte minden PHD iroda kiválasztott magának egy szervezetet, akit támogatni kíván. Mi arra törekedtünk, hogy olyan szervezethez jussanak […]

Ügynökségünk életében elérkezett a felnőtté válás napja:

2011. február 18-án 21 éves lesz a Phd világszerte!
Ez alkalomból szeretnénk valami maradandót alkotni, így magunk szórakoztatása helyett inkább olyanok megsegítésére gondoltunk, akik nincsenek olyan szerencsés helyzetben, mint mi.

Világszerte minden PHD iroda kiválasztott magának egy szervezetet, akit támogatni kíván. Mi arra törekedtünk, hogy olyan szervezethez jussanak el adományaink, amely állatokon keresztül embertársainkon is segít.
Így esett választásunk a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének Vakvezető Kutyakiképző Iskolájára, amely mára a megcsappant állami támogatások hamarosan kizárólag pályázatok és adományok segítségével tudja működését fenntartani.

 vizsla.jpg ()„Big Hug” Programunk (2011.febr.18.) keretében egy egész napos eseményt szervezünk, ahol megtapasztalhatjuk, milyen lehet egy vak ember (láthatatlan) élete.

09.00-09.45: Láthatatlan Kiállítás – felkészülés a kihívásra

09.45-11.45: „Big Hug Kihívás” – bekötött szemmel csoportokban fogunk egy látó ember számára olyan hétköznapi dolgokat véghezvinni, amelyek óriási kihívást jelentenek nem látó társainknak (útvonal: Láthatatlan Kiállítás, Népliget -Vakvezető Kutyakiképző Központ, Csepel)

11.45-12.15: Sajtótájékoztatóval egybekötött adományátadás + interjúk

12.15-12.35: Vakvezető Kutyás Bemutató

12.35-13.00: Ebéd (szendvics, pogácsa, sütemény, üdítő)

Ehhez a kezdeményezéshez keressük és szeretettel fogadjuk a kihíváshoz csatlakozni kívánó és a kezdeményezést támogató szponzorokat, akiknek felajánlásai a Szövetség (MVGYOSZ) finanszírozásához fognak hozzájárulni.

Szponzorációs lehetőségek:

1. anyagi támogatás (a phd számára, aki a befolyt összeget a Vakvezető Kutyaképző Iskola számlaszámára fogja átutalni, csatolva találtok egy nyomtatványt az adománygyűjtés céljára)

2. tárgyi felajánlás (pl.: kutyaházak, faforgács, kutya játékok, kutya pléd, falfesték, bútor, stb.)

Kérdések és további információért kérjük, keressétek programfelelősünket:

Nagy Réka Andrea
tel.: +36 (1) 437-5386,
mobile: +36 (70) 977-2804
reka.nagy@phdnetwork.com

Addig is, kövessetek minket a Facebookon: http://www.facebook.com/home.php#!/pages/PHD-Hungary-BIG-HUG-Charity-DAY/174079225968397


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X